Maid to Please Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Türkçe Maid to Please Türkçe

  • Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.18.1
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
1,132
Çözümler
25
Tepki puanı
38,988
Puan
0
Kredi
24₺
maidtopleasetr.jpg

GENEL BAKIŞ

Maid to Please'de, üniversiteden sonra evine dönen genç bir adamın yerine geçeceksin. Seni yeni bir hayat bekliyor. Ancak her şey göründüğü gibi değil. Sırlarınız, sorunlu bir geçmişiniz ve intikam almaya kararlı bir zihniniz var. Ancak planlarınızın önüne her türlü engel çıkıyor; babanızın yeni bir eşi var ve o kadın neredeyse sizin yaşınızda ve üstelik çok da güzel. Yan komşunuzda, on sekiz yaşına basmış sersem bir kız, yozlaşmış bir Latin polis, dondurma imparatorunun seksi ama kendini beğenmiş kızı, çocukluk arkadaşınızın küçük kız kardeşi ve daha fazlası var. Her biri kendine özgü zorluklar ve fırsatlar sunuyor.

Güncellenen Tarih: 23.04.2026
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.18.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.46 GB
Oyun Boyutu APK: 1.26 GB
Tahmini Oynanış Süresi: 7-10 Saat

Oyun Konuları
3DCG, Animated, Blackmail, Cheating, Corruption, Humiliation, Male Domination, Male Protagonist, Masturbation, Oral Sex, Spanking, Stripping, Teasing, Vaginal Sex, Romance

Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Maid to Please oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

WINDOWS
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
-
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.


ANDROID
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
-
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.


GÖRSELLER

day9_time1_pic43.jpg day9_time4_pic60.jpg day11_time1_pic115.jpg day11_time1_pic147.jpgday11_time5_pic17.jpg day12_time5_pic5.jpg day16_time3_pic10.jpg day16_time4_pic9.jpg
 
Son düzenleme:
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
474
Tepki puanı
720
Yaş
29
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5₺
GamesMtP adlı yapımcımızın ilk oyunu, oyunun özellikle ilk başları çok güzel; hikâye odaklı ilerliyoruz, karakterler uzunca tanıtılıyor, ortamı ve çevreyi tanıyoruz, görsel sahneler çok çok az. Karakterlerin her biri birbirinde farklı hissettiriyor, merak uyandıran bir hikâyeyi oynuyorsunuz. Tabii bu dediklerim oyunun orta kısımlarına doğru bozulmaya başlıyor, oyun hikâye ağırlıklı kısımdan görselliğin bollaştığı ve hikâyenin içinin boşaltılmaya başlandığı kısma geçiyor. Seçimlerimizin büyük bir ağırlığı yok; ya romantik kısımdan gidiyorsunuz ya da submissive, itaat ettirme yolundan ilerliyorsunuz. Seçimlerin herhangi bir zorlayıcılığı yok.

Açıkçası oyunun özellikle başı sizi içine çeken bir hikâye içeriyor, oynarken keyif alıyor ve oyunu atlamadan oynamaya özen gösteriyorsunuz. Daha sonraları yapımcının oyuna bir klişe basası geliyor; bütün karakterler bize tapıyor, kadınlar etrafımızda pervane oluyor ve hepsinin bir anda lezbiyen yönelimleri ortaya çıkıyor. Oyunun amacı elbette bir anlamda bunu başarabilmek ancak bu karakterler hiç mi kıskanç değil? Karakterimiz zaten bir kazanova, her istediğini elde ediyor, tabii bunun işleniş şekli, özellikle oyunun ortalarında, bana inanılmaz derecede yetersiz geldi. Çünkü oyun bir nevi harem oyununa evriliyor, ulan bir tane karakter çıksın da böyle şey olmaz desin bari, biraz gerçekçilik görelim.

Karakterler görsel anlamda bence güzeldi ancak belli karakterler her oyuncuya hitap etmeyecektir. Oyunun görselleri güzel ancak oyunun animasyonları çok da başarılı değil, oyunun ortalarından sonra göreceğiniz birkaç animasyon sahnesine güzel diyebilirim. Bunların da sayısı 6-7 taneyi geçmiyor. Oyun görsel yönden başarılı, bence hiç animasyon olmasa ve görsel tarafa daha fazla ağırlık verilmiş olsa daha iyi olurdu.

Oyunun belki de en kızabileceğim noktası bir anda bitmesi; yapımcı bir not bırakıyor ve oyun burada bitti diyor, ilerleyen zamanlarda devam da edebilir, etmeye de bilir diyor. Ne bir son görebiliyoruz ne de oyunun devamının geleceğine dair bir haber. Yapımcı bizi öyle muallakta bırakıp gidiyor.

Aslında güzel başlayan bir oyun, iyi yerlere evrilebilecek hissiyatını size veriyor. Gel gelelim saçma sapan bir şekilde bitiyor. Oynanabilir bir oyun olmuş ancak ortalama bir yapım, özellikle ani bitişiyle ortalamanın da altı bir yapım demek mümkün, bunu hak etmese bile, :)
 
turgut1406

turgut1406

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
No Mercy Türkçe
Gunpowder Cocktail Türkçe
lust sezon 4
Glamour Türkçe
Eternum Türkçe
Laura's Lustful Secrets Türkçe
Heart Problems Türkçe
No More Money Türkçe
Katılım
25 Eyl 2021
Mesajlar
60
Tepki puanı
9
Yaş
35
Konum
new york city
Puan
0
Kredi
20₺
erken erişimden çıktı mı
 
Üst Alt