dmog123
My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
Save dosyanızı atar mısınız?
Son Konular
Save dosyanızı atar mısınız?
Oyunu ne zaman indirdiğini de belirtirsen daha iyi olur, düzeltildi bu hata. Son bir gün içerisinde indirmediysen silip tekrar indirmen gerek.satın aldım yükledim sahneler oynamıyor animasyonlu sahne yok sahneye gelince kararıyor eskiden böyle değildi pc kullanıyorum
Maalesef şuan indirdim denedim animasyon ilk sefer oynuyor sonra siyah ekrana dönüyor altyazılar görünüyor o kısımda sorun yokOyunu ne zaman indirdiğini de belirtirsen daha iyi olur, düzeltildi bu hata. Son bir gün içerisinde indirmediysen silip tekrar indirmen gerek.
tekrardan kayıt dosyanızı atar mısınız?Maalesef şuan indirdim denedim animasyon ilk sefer oynuyor sonra siyah ekrana dönüyor altyazılar görünüyor o kısımda sorun yok
Düzeltildi.Maalesef şuan indirdim denedim animasyon ilk sefer oynuyor sonra siyah ekrana dönüyor altyazılar görünüyor o kısımda sorun yok
Merhaba Jira ile olan sahnede oyun çöküp kapanıyor aniden. son sahne save dosyasını ekledim.Düzeltildi.
merhaba animasyon sahnelerine girince oyun ekranı kararıyor daha bugün indirdim
Düzeltildi fakat bu sürümünde eski kayıt dosyalarınız çalışmadığı için baştan oynamanız gerekecektir. İyi oyunlar.Merhaba Jira ile olan sahnede oyun çöküp kapanıyor aniden. son sahne save dosyasını ekledim.
Merhaba, harada ile helenin tartışmasını dinlediğimiz kısımda oyun tekrar çöküp kapanıyor. Save ekledim.Düzeltildi fakat bu sürümünde eski kayıt dosyalarınız çalışmadığı için baştan oynamanız gerekecektir. İyi oyunlar.
Attığınız save dosyası çalışmıyor.Merhaba, harada ile helenin tartışmasını dinlediğimiz kısımda oyun tekrar çöküp kapanıyor. Save ekledim.
Siz yine de oyunu silip bi tekrardan indirin.yeni bölümlerde sahnelerde takılıyor devam edilmiyor düzeltildi mi ? en son animasyon sahne siyah ekran sorun çıkmıştı sonra düzelttiler tekrar indirmiştim ozamandan berri tekrar indirmedim hala
Merhaba tekrar ekledimAttığınız save dosyası çalışmıyor.
Oyunu ne zaman indirdiniz? Dün akşam linkler güncellenmişti.Bu sahneden sonra oyundan atıyor Ekli dosyayı görüntüle 18501