Taffy Tales Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Unity Android Türkçe Taffy Tales Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Sezon 5
R

renix00

Destekçi EXTRA
Güncelleme Abonesi
Kredi
100₺
bu patch kuramadım destek olurmusunuz çok önemli mi pc den oynuyorum

W

wolked

Seaside Mystery Türkçe
Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Eternum Türkçe
Kredi
60₺
2. Sezonun Türkçe sürümü için çalışmalara başladık.

Ekli dosyayı görüntüle 19380

Şu şekil bekliyoruz;

c%C3%BCneyt-ark%C4%B1n.gif

M

Maslow55

Kredi
70₺
Sezon 1-4 yazan dosyanın hepsi Türkçe değil mi yani. Ben Türkçe diye satın almıştım

kennyR

kennyR

Moderatör
Kredi
0₺
Sezon 1-4 yazan dosyanın hepsi Türkçe değil mi yani. Ben Türkçe diye satın almıştım
İkinci sezon için yaptığımız duyuru biraz yanlış anlaşılmaya müsait, o yüzden açıklayayım; oyun tamamen Türkçe, beş sezonu da tamamen Türkçe oynayabiliyorsunuz ancak geliştirici ekip 'Taffy Tales Redux' adı altında oyunun sezonlarını yeniliyor. İlk sezonu yenilediklerinde Türkçe şekilde paylaşmıştık, yakın zamanda da ikinci sezon yenilenmiş haliyle paylaşılacak.

M

Maslow55

Kredi
70₺
İkinci sezon için yaptığımız duyuru biraz yanlış anlaşılmaya müsait, o yüzden açıklayayım; oyun tamamen Türkçe, beş sezonu da tamamen Türkçe oynayabiliyorsunuz ancak geliştirici ekip 'Taffy Tales Redux' adı altında oyunun sezonlarını yeniliyor. İlk sezonu yenilediklerinde Türkçe şekilde paylaşmıştık, yakın zamanda da ikinci sezon yenilenmiş haliyle paylaşılacak.
O redux kısmını indirip asıl oyun dosyasının içine mi atmam lazım

W

wolked

Seaside Mystery Türkçe
Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Eternum Türkçe
Kredi
60₺
2. Sezon redux ne durumda bilgi verme şansınız var mı?

Üst Alt