Stranded Dick - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Stranded Dick

• Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.9
R

ripxxxn

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yengeç pişiricem ama kamp ateşi gözükmüyor çözüm varımdır

C

caglarsuu

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yengeç pişirme görevinde kamp ateşi gözükmüyor o yüzden olmuyor

UntiredFocker

UntiredFocker

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yengeci pişirmek için kamp ateşi yakmış olmanız lazım, kamp ateşi yakabilmek için de ateş yakmayı kitaptan öğrenmeniz lazım, tabi bunlar için de öncesinde Rachel'la soğuk geceler için kamp ateşinin gerekliliğini konuşmuş olmanız lazım.

E

Emes

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ya kral camp ateşini yaktım bi gece odun lar bitmiş sönmüş birdahada yakamıyorum oyuzdende yengeç görevini yapamıyorum bıgamı girdi yoksa başka çözümü varmı

E

Emes

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ya kral camp ateşini yaktım bi gece odun lar bitmiş sönmüş birdahada yakamıyorum oyuzdende yengeç görevini yapamıyorum bıgamı girdi yoksa başka çözümü varmı
Yada o bölümün kayıt dosyası falan atma sansın varmı bıga girdiysede

L

loxytr

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Beyler kamp ateşi sadece gece yanıyor, sabah neden gözükmüyor? görev ilerlemesi olmuyor.

Üst Alt