T
tunahan.43
Kayıtlı Üye
oyun var zatenAdmin Baing a dik diye bir oyun var onu getiririmisiniz Türkçe bir şekilde sizi Semin ederim çok sevilir ve tutulur o oyun harika teşekkür ederim
oyun var zatenAdmin Baing a dik diye bir oyun var onu getiririmisiniz Türkçe bir şekilde sizi Semin ederim çok sevilir ve tutulur o oyun harika teşekkür ederim
Hayır yok bulamıyorum
Bu hatayı alıyorum
Galeri gozukmeme sorunu bende de var umarım çözerler yakin zamandaMobilde oynarken kaydederken dosyaya isim vermeyi zorlayınca çok zor oluyor kaydetmek ve galeri gözükmüyor siyah ekran oluyor düzeltir misiniz
Yüklediğiniz diğer lisanslı programlar kadar izin alınıyor. Yalnızca lisansı olmadığı için bilgisayariniz oyunları trojen olabilir uyarısını yolluyor. Ayrıca Trojen paylaşan bir site olsak neden indirmede sorun yaşayan kişilere özelden destek sağlayıp 4-5 s nedir kayıtlı üyelerimiz olabilir? Sorunsuzca indirebilir ve oyunu Türkçe oynayabilirsiniz.Neden apk da tüm dosyalara erişim izni zorunlu tutuluyor trojen olduğunu bu kadar belli etmenize gerek yoktu. İndirmeyin arkadaşlar virüslü
Yardımcı olur musunuz oyun icin erişim istiyor ne erişimi alacağız?Yüklediğiniz diğer lisanslı programlar kadar izin alınıyor. Yalnızca lisansı olmadığı için bilgisayariniz oyunları trojen olabilir uyarısını yolluyor. Ayrıca Trojen paylaşan bir site olsak neden indirmede sorun yaşayan kişilere özelden destek sağlayıp 4-5 s nedir kayıtlı üyelerimiz olabilir? Sorunsuzca indirebilir ve oyunu Türkçe oynayabilirsiniz.
Yaşadığınız sorun tam olarak nedir lütfen ss alıp gösterebilir misiniz?Yardımcı olur musunuz oyun icin erişim istiyor ne erişimi alacağız?
açılmayınca sildim. kullanıcı adı şifre girdikten sonra oyuna erişiminiz bulunmuyor yazıyorduYaşadığınız sorun tam olarak nedir lütfen ss alıp gösterebilir misiniz?