SandStorm Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe SandStorm Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
2.01
Firzen06

Firzen06

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
o hatayı bende alıyorum win11'den kaynaklı diyorlar ama çözümünü bulamadım

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 16875
oynamaya çalışırken böyle bir hata alıyorum yardımcı olur musunuz
Türkçeleştirdiğimiz oyunları çalıştıran sanal makineye yakın zamanda gelen Windows 11 güncellemesi sonrası maalesef oyunu açamazsınız. Çözüm olarak Windows 10 kullanabilir veya 'BlueStacks' gibi APK'ları bilgisayar ortamında çalıştıran ek bir uygulama kullanabilirsiniz.

S

seventeen

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Türkçeleştirdiğimiz oyunları çalıştıran sanal makineye yakın zamanda gelen Windows 11 güncellemesi sonrası maalesef oyunu açamazsınız. Çözüm olarak Windows 10 kullanabilir veya 'BlueStacks' gibi APK'ları bilgisayar ortamında çalıştıran ek bir uygulama kullanabilirsiniz.
ileride düzelirmi yoksa devam edermi

Üst Alt