o oyun ntr değilCorruption
Hocam ntr içeren oyun var mı grafikleri iyi.o oyun ntr değil
Bilmiyorum ntr oynamıyorum.Hocam ntr içeren oyun var mı grafikleri iyi.
Hocam hardcore önerir misinNe tür NTR istediğini de söylersen daha çok yardım edebilirim, hardcore NTR mı yoksa daha yumuşak mı?
Yani hardcore dediğin aşağılama falan mı tam anlamadım ama önerebileceğim "Because I love her", "Let The Nightshine In", "Wifey's Dilemma" bunların türkçesi var mı bilmiyorum, 1. ve 3. steam de var zaten 2.sini ingilizce sitelerden bulman lazım, bulamazdan yardımcı olurum özelden.Hocam hardcore önerir misin
Hocam hafif yumuşak lazım ya böyle karımızı gösterip de elletmeyen mesela bu sektorde cogu oyun ağır ama ben hafif olan istiyorumYani hardcore dediğin aşağılama falan mı tam anlamadım ama önerebileceğim "Because I love her", "Let The Nightshine In", "Wifey's Dilemma" bunların türkçesi var mı bilmiyorum, 1. ve 3. steam de var zaten 2.sini ingilizce sitelerden bulman lazım, bulamazdan yardımcı olurum özelden.
Yani dediğin gibi oyunlar röntgencilik oluyor o da çoğu oyunda var ve de ana tema o olmuyor, hafif dediklerin genel de aldatma değil de paylaşma, swinger ya da rıza karşılığı başkasıyla beraber olma tarzı şeyler oluyor yani NTR başlığındaki oyunlarda kesin seks var başkasıyla.Hocam hafif yumuşak lazım ya böyle karımızı gösterip de elletmeyen mesela bu sektorde cogu oyun ağır ama ben hafif olan istiyorum