Sağlam NTR içeren oyun önerisi - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Sağlam NTR içeren oyun önerisi

• Konuyu başlatan yusuf11359
  • Başlangıç tarihi
Y

yusuf11359

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Dostlar sağlam ntr içeren oyun ismi alabilir miyim turkce ingilizce fark etmez.

V

Valorant123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
NTR nin açılımı ne beyler tam olarak sandbox tipinemi giriyodu o

A

Acolyt

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ne tür NTR istediğini de söylersen daha çok yardım edebilirim, hardcore NTR mı yoksa daha yumuşak mı?

A

Acolyt

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hocam hardcore önerir misin
Yani hardcore dediğin aşağılama falan mı tam anlamadım ama önerebileceğim "Because I love her", "Let The Nightshine In", "Wifey's Dilemma" bunların türkçesi var mı bilmiyorum, 1. ve 3. steam de var zaten 2.sini ingilizce sitelerden bulman lazım, bulamazdan yardımcı olurum özelden.

Y

yusuf11358

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yani hardcore dediğin aşağılama falan mı tam anlamadım ama önerebileceğim "Because I love her", "Let The Nightshine In", "Wifey's Dilemma" bunların türkçesi var mı bilmiyorum, 1. ve 3. steam de var zaten 2.sini ingilizce sitelerden bulman lazım, bulamazdan yardımcı olurum özelden.
Hocam hafif yumuşak lazım ya böyle karımızı gösterip de elletmeyen mesela bu sektorde cogu oyun ağır ama ben hafif olan istiyorum

A

Acolyt

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hocam hafif yumuşak lazım ya böyle karımızı gösterip de elletmeyen mesela bu sektorde cogu oyun ağır ama ben hafif olan istiyorum
Yani dediğin gibi oyunlar röntgencilik oluyor o da çoğu oyunda var ve de ana tema o olmuyor, hafif dediklerin genel de aldatma değil de paylaşma, swinger ya da rıza karşılığı başkasıyla beraber olma tarzı şeyler oluyor yani NTR başlığındaki oyunlarda kesin seks var başkasıyla.

Üst Alt