Pale Carnations İncelemesi (İnceleme Etkinliği) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Pale Carnations İncelemesi (İnceleme Etkinliği)

Scarlet42

Scarlet42

Destekçi Plus
Kredi
0$
PC_banner3.jpgKISA BİR BAKIŞ
Sıkıcı olacak kadar sıradan bir hayatı olan bir tıp öğrencisi olarak başlıyoruz. Çok sevdiği annesi ve oldukça ciddi hayalleri olan biriyiz. Ancak her şey, eski okulumuzdan tanıdığımız varlıklı ve kendine has tuhaf bir tarzı olan akıl hocamızın iş teklifi ile değişmek üzere...

TARZ VE OYNANIŞ
Oyunumuz, daha henüz başında bize bir kişilik analizi yaptırıyor...Karakterimizin, yani bizim geçmişimizle ilgili ayrıntılara karar verirken, aynı zamanda oyuna aslında nasıl bir insan olduğumuzu ve olmak istediğimizi anlatmış oluyoruz... Hedefleri için gerekirse diğer insanları ezip yükselecek kadar güce aç biri miyiz? Ya da zor durumlarda kalan insanlara yardım eli uzatacak kadar gönlü geniş biri miyiz? Veyahut ikisinin arasında bir yerde miyiz?
Seçimlerimizin, sadece bizi değil pek çok durumda diğer insanları da oldukça derinden etkileyeceği sıra dışı bir deneyim sizleri bekliyor...

PEKİ NEDEN TÜRKÇE OLMALI
1. Öncelikle oyunun sıradan bir erotik oyunda asla rastlayamayacağınız kadar edebi ve kaliteli bir dilinin olduğunu söylemek istiyorum. Edebi bir dilin, erotik bir oyunda bize ne tür bir artısı olabilir diye düşünebilirsiniz... Ama sizi temin ederim oyunda yaşayacağınız deneyimleri ve gözlemleri betimler ve bize aktarırken kullanılan dil o kadar hoşunuza gidecek ki hiç bir diyaloğu kaçırmak istemeyeceksiniz...
Gözünüzü korkutmasın uzun ve sıkıcı değiller ve belki de en önemlisi
''Bu durumda olsam bende tam bunu söylerdim'' diyeceğiniz pek çok ana tanıklık edeceksiniz... Haliyle böyle bir tecrübeyi de ancak bize bu sitenin espritüel çevirmenleri yaşatabilir ^^
2. Oyunumuzda, yaşanan olaylar ile beraber sürekli güncellenen Profil sekmesi ve İstatistikler gibi yardımcı menüler var... Doğal olarak oyuna ara verdiğimizde hatırlamak için veyahut nasıl kişiler ile karşı karşıya olduğumuz hakkında bize ipuçları verdiği için bu tür bilgilendirici öğelerden faydalanmak onları anlamamıza bağlı...
3. Türkçe olması için gereken bir özellik olarak sayılamaz belki ama seks sahnelerine daha düşkün arkadaşlar için oyunun kendi Galeri menüsü de mevcut...
Bazı oyunlarda bunun olmadığını ve ekstradan modlar ile uğraşmanız gerektiğini biliyorsunuzdur...

BİR KAÇ KİŞİSEL İZLENİM
Peki bu oyun kimlere hitap ediyor?? Aslında cevap çok basit HERKESE...
Romantik ve ciddi bir ilişki mi arıyorsunuz doğru yerdesiniz...
Kimseye bağlanmadan, sonuçlarından korkmadan sınırsız bir seks hayatım mı olsun istiyorsunuz, doğru yerdesiniz...
Ana karakterde dahil çevremdeki bütün insanların, gerçek bir birey gibi hissettirdiği bir deneyim mi istiyorsunuz, doğru yerdesiniz...
Belki de en önemlisi, verdiğim kararların gerçekten bir şeylere etki ettiği, eylemlerin sonuçlarının olduğu, kaliteli bir hikaye mi istiyoruz, yine doğru yerdesiniz...

Pale Carnations bu kadar geniş bir yelpazeye sahip eşsiz bir oyun...

Oyun sitemizde ingilizce haliyle zaten mevcut...

Karakterler hakkında küçük bir izlenime sahip olmanız için bir kaç resim ekleyip konuyu sonlandırıyor ve şimdiye kadar bize pek çok güzel oyunu Türkçe oynayabilme şansı sunduğu için sitemize teşekkür etmek istiyorum...

Z5.png

Z6.png

K

Kutluay

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Konusu ve ilerleyişi bakımından gerçekten sürükleyici olan bir oyun, sanılanın aksine gösterdiğinden çok şey olduğunu zaten harika bir incelemeyle öğreniyoruz. Eksiği yok, belki fazlası bile olabilir. O kadar fazla şey sunarken belki de oyunun tek eksiği Türkçe dil desteğinin henüz olmaması, ama ben de sevgili sitemizin bize tonlarca oyunu sunduğu gibi bu oyunu da sunacağını ve belki de çekinen insanların bu incelemeyle bir şans vereceğini düşünüyorum. Kesinlikle dikkate alınması ve denenmesi gereken bir oyun.

Üst Alt