Mech Academy Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Mech Academy Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.4.21
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
35-min.jpg

GENEL BAKIŞ

Mech Academy, çoktan seçmeli kararlara dayanan yetişkinlere yönelik bir görsel romandır. Oyuncu bu hikayede başkahraman rolünü üstlenecek ve farklı karakterlerle tanışacak ve onlarla bir ilişki geliştirmeye çalışacaktır. Oyuncunun kararları hikayenin gelişimi üzerinde etkili olacaktır.

Güncellenen Tarih: 06.09.2024
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.4.21
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.50 GB
Oyun Boyutu APK: 547 MB
Tahmini Oynanış Süresi: 5 - 7 Saat

Oyun Konuları
3dcg, Animated, Big Ass, Big tits, Dating, Exhibitionism, Humor, Male protagonist, MILF, Oral sex, Romance, Stripping, Vaginal sex, Interracial, Multiple endings, Voyeurism, School setting

Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Mech Academy oyununu çalıştırın.

İNDİR

WINDOWS

MEGA - CLOUD

ANDROID
MEGA - CLOUD

GÖRSELLER

ss_6a2a3dcf543649d5cd4ca87c0549b79667a8d9e6.800x600-min.jpg ss_6b65c149ec4fe465e4b62eee6dfc5da00479335a.800x600-min.jpg ss_93fa74595bfa4e3f3d46cdf70c3f4809f251102a.800x600-min.jpg ss_96b79c318a79d65b141f4b09a9958b582ea4a098.800x600-min.jpgss_576e2b77623a81366869e2fa3a8a0552b2043dbd.800x600-min.jpg ss_a89ffdb351258442e096360e18179d0183974f03.800x600-min.jpg ss_bda72acc9d9be78ddd99d120e2812b766223ee0d.800x600-min.jpgss_f2c1c8bdb3951baba8c2d9dde973a6e814dcd49f.800x600-min.jpg

Son düzenleme:
T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
steamdaki merak ettiğim oyunlardan biriydi ilk fırsatta deneyeceğim teşekkürler .

G

gjqwnjkgbnwqjg

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunda posta esnasında :D fantazi tercihleri olan bir oyun onerırmısınız net ıstedıgımızı yapabılecegımız
admin help gjkwqbnjgqw

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
Space Samurai Games adlı yapımcımızın ilk oyunu. Oyunun hikâyesi gerçekten çok iyi başlıyor ve oyunun son çeyreğine kadar da çok iyi bir şekilde ilerliyor. Her şeyi detaylı bir şekilde görüyoruz, çok güzel mekanlar geziyoruz, bunun yanında da çoğu şey detaylı bir şekilde işleniyor. Seçimlerimizle oyuna etki edebiliyoruz, belli yolları kapatıp belli yolları açabiliyoruz. Hikâyenin neredeyse %80'i çok güzel bir şekilde işleniyor, ne yazık ki oyunun sonu çok aceleye getirilip hızlı bir şekilde bitiriliyor, resmen bir Game Of Thrones sonu görüyoruz :D

Hikâye konusunda çok da şikayet edilecek ya da eleştirilecek pek de bir şey yok ancak oyunun final bölümü aşırı derecede baştan savma olmuştu. Hani hikâyenin bu kadar güzel ilerletilip oyunun sonunun böyle yapılması sizi gerçekten üzüyor, daha detaylı sonlar ve daha mantıklı şeyler bekliyorsunuz ancak oyun bir anda jet hızıyla bitiyor. Ben bu duruma çok kızsam da hikâyenin büyük bir çoğunluğu güzel olduğu için bunu görmezden geldim diyebilirim. Çünkü oyunun büyük bir bölümünü keyif alarak oynuyorsunuz, keşke finali biraz daha iyi bitmiş olsaydı. Tabii bu unsuru bazılarınız beğenmeyecektir, en nihayetinde bazılarınız daha iyi bir final periyodu bekleyecektir :)

Oyundaki karakterler gerçekten muazzam olmuş, oyun görsel yönden çok başarılı. Toplamda final sahneleri hariç 26 tane görsel sahne görüyorsunuz; bunların bazılarında animasyon varken bazılarında hiç animasyon yok. Oyunda bulanan bazı animasyonlar güzel olmasına rağmen bazıları da yetersiz kalmıştı. Genel anlamda oyundan görsel anlamda tatmin olmama şansınız yok, sahnelerin çok başarılı olduğunu söylemem gerekli.

Özellikle oyundaki karakterlerin her birinin ayrı bir kişiliği var, hiçbiri birbirine benzemiyor ve bu oyunu gerçekten çok keyifli kılıyor. Kimisi çok agresif, kimisi çok dominant, kimisi de çok içine kapanık. Oyunda bulunan karakterlerle gerçekten bir iletişim kurduğunuzu hissedebiliyorsunuz, her biri uzan uzadıya detaylı bir şekilde işleniyor. Bu gerçekten oyunda beğendiğim güzel unsurlardan bir tanesiydi. Karakterleri elde edebilmek o kadar kolay değil, yaptığınız seçimlere bağlı olarak puanlar topluyorsunuz, bu puanlar karakterlere ait sahneleri açıp açamayacağınızı belirliyor. Aynı zamanda karakterlerden puan almama pahasına bazı seçimleri yapmanız çok komik diyalogların ortaya çıkmasına sebebiyet veriyor :D

Oyunun müzikleri de gerçekten sizi ayrı bir havaya sokuyor, ben müzikleri de çok beğendiğimi söyleyebilirim. Toplam 7 tane son görebiliyorsunuz, keşke hepsi uzan uzadıya işlenmiş olsaydı diyorsunuz ancak hepsi çok kısa bir şekilde bitiyor. Genel anlamda sonlar kesinlikle daha iyi olmalıydı. Oyunu sindirerek oynarsanız 2 gününüzü alır, hiç başından kalkmadan oynarsanız 8-9 saatinizi alacaktır. Oyunun sonu aceleye getirilmese ve sonlar bu kadar kısa olmasa elimizde gerçekten top tier bir yapım olabilirmiş. Ben oynarken çok keyif aldım ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ancak oyunun final çeyreği böyle bir hikâye karşısında çok yetersiz kalmıştı. Şans verilmesi gereken oyunlardan birisi olmuş, umarım yapımcımız gelecekte daha başarılı finaller yapar :)

Oyunumuz final vereli neredeyse bir hafta kadar oldu, umarım konu en kısa sürede güncelleme alır.

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Space Samurai Games adlı yapımcımızın ilk oyunu. Oyunun hikâyesi gerçekten çok iyi başlıyor ve oyunun son çeyreğine kadar da çok iyi bir şekilde ilerliyor. Her şeyi detaylı bir şekilde görüyoruz, çok güzel mekanlar geziyoruz, bunun yanında da çoğu şey detaylı bir şekilde işleniyor. Seçimlerimizle oyuna etki edebiliyoruz, belli yolları kapatıp belli yolları açabiliyoruz. Hikâyenin neredeyse %80'i çok güzel bir şekilde işleniyor, ne yazık ki oyunun sonu çok aceleye getirilip hızlı bir şekilde bitiriliyor, resmen bir Game Of Thrones sonu görüyoruz :D

Hikâye konusunda çok da şikayet edilecek ya da eleştirilecek pek de bir şey yok ancak oyunun final bölümü aşırı derecede baştan savma olmuştu. Hani hikâyenin bu kadar güzel ilerletilip oyunun sonunun böyle yapılması sizi gerçekten üzüyor, daha detaylı sonlar ve daha mantıklı şeyler bekliyorsunuz ancak oyun bir anda jet hızıyla bitiyor. Ben bu duruma çok kızsam da hikâyenin büyük bir çoğunluğu güzel olduğu için bunu görmezden geldim diyebilirim. Çünkü oyunun büyük bir bölümünü keyif alarak oynuyorsunuz, keşke finali biraz daha iyi bitmiş olsaydı. Tabii bu unsuru bazılarınız beğenmeyecektir, en nihayetinde bazılarınız daha iyi bir final periyodu bekleyecektir :)

Oyundaki karakterler gerçekten muazzam olmuş, oyun görsel yönden çok başarılı. Toplamda final sahneleri hariç 26 tane görsel sahne görüyorsunuz; bunların bazılarında animasyon varken bazılarında hiç animasyon yok. Oyunda bulanan bazı animasyonlar güzel olmasına rağmen bazıları da yetersiz kalmıştı. Genel anlamda oyundan görsel anlamda tatmin olmama şansınız yok, sahnelerin çok başarılı olduğunu söylemem gerekli.

Özellikle oyundaki karakterlerin her birinin ayrı bir kişiliği var, hiçbiri birbirine benzemiyor ve bu oyunu gerçekten çok keyifli kılıyor. Kimisi çok agresif, kimisi çok dominant, kimisi de çok içine kapanık. Oyunda bulunan karakterlerle gerçekten bir iletişim kurduğunuzu hissedebiliyorsunuz, her biri uzan uzadıya detaylı bir şekilde işleniyor. Bu gerçekten oyunda beğendiğim güzel unsurlardan bir tanesiydi. Karakterleri elde edebilmek o kadar kolay değil, yaptığınız seçimlere bağlı olarak puanlar topluyorsunuz, bu puanlar karakterlere ait sahneleri açıp açamayacağınızı belirliyor. Aynı zamanda karakterlerden puan almama pahasına bazı seçimleri yapmanız çok komik diyalogların ortaya çıkmasına sebebiyet veriyor :D

Oyunun müzikleri de gerçekten sizi ayrı bir havaya sokuyor, ben müzikleri de çok beğendiğimi söyleyebilirim. Toplam 7 tane son görebiliyorsunuz, keşke hepsi uzan uzadıya işlenmiş olsaydı diyorsunuz ancak hepsi çok kısa bir şekilde bitiyor. Genel anlamda sonlar kesinlikle daha iyi olmalıydı. Oyunu sindirerek oynarsanız 2 gününüzü alır, hiç başından kalkmadan oynarsanız 8-9 saatinizi alacaktır. Oyunun sonu aceleye getirilmese ve sonlar bu kadar kısa olmasa elimizde gerçekten top tier bir yapım olabilirmiş. Ben oynarken çok keyif aldım ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım ancak oyunun final çeyreği böyle bir hikâye karşısında çok yetersiz kalmıştı. Şans verilmesi gereken oyunlardan birisi olmuş, umarım yapımcımız gelecekte daha başarılı finaller yapar :)

Oyunumuz final vereli neredeyse bir hafta kadar oldu, umarım konu en kısa sürede güncelleme alır.
üzdün be hocam bu sürüm daha yeni çevrilmişti endingleri görmek isteyen ben bu sürümü oynamam artık keşke biraz daha beklenip final sürümü çevrilseydi .bu bile daha betada . endingli sürüm ne zaman çevrilir kim bilir

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
üzdün be hocam bu sürüm daha yeni çevrilmişti endingleri görmek isteyen ben bu sürümü oynamam artık keşke biraz daha beklenip final sürümü çevrilseydi .bu bile daha betada . endingli sürüm ne zaman çevrilir kim bilir
Açıkçası inanılmaz bir dil bilgisi istemiyor, İngilizce bilginiz ne kadar bilmiyorum ama birkaç şeyi anlamanız yeterli oluyor. Hikayede işlenen çok da detaylı bir şey yok; kim olduğumuz belli ne yaşadığımız belli, kimlerle neyi başarmaya çalıştığımız da az çok belli. Eğer az buz dilim var diyorsanız bence bir deneyin, baktınız bir şey anlamıyorsunuz o zaman Türkçe sürümünün final yapmasını beklersiniz :)

Z

ZYNtylor

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Admin oyunda herhangi bir VİP veya Erken Erişim ibaresi bulunmadığını halde erişim izni olmadığı söyleniyor

P

Promovic771

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Admin oyind herhangi bir vip veya erken erişim ibaresi bulunmadığı halde erişim izni olmadığını söylüyor

Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Erişim hatası alıyorum düzeltin şunu lütfen

dmog123

dmog123

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Erişim hatası var