Lust Academy - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Lust Academy

• Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Season 2 + Cordale Pack
H

hurra

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyun türkçe mi acaba

antuhanf13

antuhanf13

Kayıtlı Üye
Kredi
5₺
Güncelleme ne zaman gelir ve türkçe yama

G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Şunu Türkçe'ye çevirin ağalar. Yerim sizi tahta kaşıkla

2

222erdal222

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Yoğun istek var. Türkçe yama getirtilsin ne kadar destek lazımsa bütçe konusunda yardımcı olurum.

CemAltun12

CemAltun12

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
1 yıldır hala çevirilmedi... gözümde iki damla yaş nur içinde yat neşet ertaş

H

Haguru123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
1.sezon ve 2.sezon mıxdrop linkleri kırık durumda

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5₺
Bear in the Night adlı yapımcımızın ilk oyunu, oyunumuz 2020 yılından beri geliştiriliyor ve nihayet bitti, tabii buna tam bir bitiş diyemeyiz. Özellikle oyunumuzun ilk sezonu hikâye bakımından daha güzel ve yavaş bir şekilde ilerliyor, ortamı tanıyoruz, karakterler çok olmasa da birçok kişi görüyoruz. İlk sezon bazında oyun sizde bir ilgi uyandırıyor, çünkü oyunun hikâyesi aslında birebir Harry Potter çakması, tabii bu biraz farklı yollarla anlatılıyor. Diyaloglar oyunun başlarında daha iyi ve karakterler oyunun başlarında daha ciddi, yaptığımız seçimlerin neredeyse hikâyeye hiçbir etkisi olmuyor, çoğu seçim sırf koyulmak için koyulmuş. Seçimlerle tek etki edebildiğiniz şey sahneleri görmek ya da görmemek üzerine ki bu da seçimleri çok basit kılıyor, hani olmasa da olurdu diyorsunuz.

Daha sonraki sezonlar hem diyaloglar hem de karakterler ciddi anlamda ciddiyetini yitiriyor. Özellikle Harry Potter temalı bir oyun yapılıyorsa Draco Malfoy gibi, bizi sinir edecek ve bize düşman olacak karakterler oyunda olmalıydı. Oyunun ana karakteri olarak resmen Tanrı gibiyiz, herkes bize tapıyor, her şeyi biz çözüyoruz, biz olmasak koca akademi yok olacak, herkesin beyaz atlı prensi biziz. Bunu şöyle örneklendireyim; çok kadim büyücüler var, onların asırlardır çözemediği bir şeyi biz 1 günde çözüyoruz. Özellikle bu temada bir oyun yapılıyorsa büyücülük akademisinin, akademinin ortamının daha iyi anlatılması gerekir. Ayrıca oyunda biraz ezilmeliyiz ve bazen başarısız olmalıyız ki gerçekçilik hissini kaybetmeyelim. Bizim maşallahımız var, oyunun başından beri bir ''seçilmiş'' hikâyesi var, Anakin gibi ortalıkla geziyoruz.

Oyun size büyücülük okulu içinde olduğunuz havasını bir türlü veremiyor, karakterlerin hiçbirinde kıskançlık yok, harem kafasında takılıyorsunuz ve biri de çıkıp demiyor ki ''ulan sen ne hakla arkamdan iş çevirirsin?'' İster istemez oyun evreni sizi içine almayınca sıkılmaya başlıyorsunuz. Bu oyunun sonlarına doğru öyle abartılıyor ki hikâyede çok önemli bir yerdesiniz, her şeyin geleceğinin belirleneceği bir yerde, tam aha önemli bir olay diyorsunuz, sonra oradan çok güçlü bir karakter çıkıp ''hadi sex, bana güç lazım'' diyor, hikâyenin temelini buna göre kurabilirsin ancak bunu böyle işlemek çok saçma.

Oyunda tek şikayet edemeyeceğim şey animasyonlar ve karakterlerin görselliği. Görseller, animasyonlar, özellikle karakterler muazzamdı. Yapımcı aldığı hazır karakterlerin üzerinde bile pek çok oynama yapmış. Oyunun sahnelere özel efekt sesleri de bulunuyor. Karakterlerin her birini gerçekten çok beğendim, zaten oyun ilerledikçe karakterler inanılmaz derecede çoğalıyor. Tabii bu karakterlerin her birinin hikâyesi dolu dolu işlenmiyor, çok azının hikâyesini ilgi çekici buluyorsunuz.

Oyunun en zayıf yönü kötü karakterlerin çok az ve vasat olması, her şeyi çok kolay bir şekilde yeniyoruz, zorlanmıyoruz bile. Oyunun başlarında bizi ezen, dalga geçen, kullanan bir tane karakter yok. Bana göre oyunun en büyük eksiği buydu. Akademi teması bir şekilde işlenmeye çalışılmış ancak bundan başarılı olunamamış. Oyun 4 sezon olmasına rağmen hâlâ bitmedi, ilerleyen aylarda ya da yıllarda devam oyunu gelecek, yani oyuna özel bir sonumuz da yok maalesef.

Benim için ortalama bir oyundan öteye gitmiyor, Harry Potter temasını seviyorsanız boş vaktinizde değerlendirebilirsiniz. Aman aman kötü bir oyun değil ancak çok fazla eksiği var ve bunlar çok göze batıyor. Benim için karakter derinliği ve hikâye önemli değil diyorsanız, benim gözüme takılan şeyler sizin için bir anlam ifade etmez. Oyunumuzun uzun bir oynanışı var, hiç başından kalkmadan oynarsanız tahmini 12 saat içinde bitirirsiniz.

Oyunumuz final yapalı 1.5 ay kadar oldu, umarım konuya güncelleme gelir.

Üst Alt