Luna's Fall from Grace İncelemesi (İnceleme Etkinliği) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Luna's Fall from Grace İncelemesi (İnceleme Etkinliği)

Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
Luna's Fall from Grace Etkinlik Özelinde İnceleme, Neden Türkçeye Çevrilmeli?

UadaoJ.jpg

Daha önce uzunca bir incelemesini yapmıştım, gene eski incelememe ait yazıyı buraya koyacağım ancak etkinlik özelinde neden Türkçeye çevrilmesi gerektiğini de belirtmek istiyorum :)

headerfinale.jpg

- KENDİ OYUN TECRÜBEM VE DEĞERLENDİRMEM -

Frozen Synapse

adlı yapımcımızın ilk oyunu. Global forumlarda çok revaçta olmasa da inanılmaz derecede başarılı bir yapım olmuş. Hatta öyle ki bana göre konusu itibarıyla kült yapımlardan birisi olabilmeyi başarabilmiş. Oynarken inanılmaz derecede keyif aldım, her seçimimin oyuna bir etkisinin olması, çeşit çeşit yolları seçebilmem ve oyuncu olarak bana bu kadar iradenin verilmesi tam anlamıyla muazzam bir histi. Bir kadın karakteri istediğimiz gibi oynayabildiğimiz nadir yapımlardan birisi olmuş, oyunda gidebileceğiniz çok fazla yol ve alternatif var, hatta öyle ki bu alternatifler bile kendine içlerinde belirli yollara bölünüyor. Hikâye gerçekten muazzam olmuş, sayfalarca yazı yazıp övebilirim, bu kadar çok yolun olması ve her bir yolun kendine has bir havası olması, ayrıca bütün bunların bu kadar iyi işlenmesi de beni inanılmaz derecede keyiflendirdi.

Öncelikle ana karakterimiz bir kadın, başlarda oyun size pek de iyi gözükmeyecek ancak ilerledikçe ''ne oluyor lan?'' demeniz mümkün. Oyunda gidebileceğiniz üç rota var ve bunların da kendi içlerinde yol ayrımları var; isterseniz submissive olup her şeye boyun eğiyorsunuz, isterseniz badass olup önünüze geleni kırıp geçiriyorsunuz, isterseniz de heroic yolunu tercih edip işleri iyi yoldan yapmaya çalışıyorsunuz. Tabii seçtiğiniz rotadan geri dönemiyorsunuz, sadece oynadığınız rota içinde bulunan yol ayrımlarında değişiklikler yapabiliyorsunuz. Bundan ötürü oyunu 3 koldan oynamanızı tavsiye ederim, özellikle bazı rotaları kaçırmak istemezsiniz :D Oyun hikâye ve seçimler konusunda çok başarılı, belli yollar sizi lesbian ve futa kontentine çıkarıyor ancak bunları seçip seçmemek de size kalmış, açıkçası ayağı yere basan kadın kontentini seviyorsanız bu rotaları da tercih edebilirsiniz :)

Oyundaki karakterlerin belirli bir bölümü hazır asset olarak alınmış, ünik diyebileceğimiz karakterlerin sayısı bir hayli az ancak özellikle oynadığımız karakter çok başarılı modellenmiş, oyun boyunca birçok değişime uğruyor ve gördüğünüz bazı değişimler çok hoşunuza gidiyor. Oyunun mekanları ve karakterleri güzel bir şekilde anlatılıyor, her bir karakterin ufak tefek hikâyelerine şahit oluyorsunuz. Göreceğiniz her bir karakterin ayrı bir kişiliği ve amacı var; kimi bir dalyaprak, kimisi iyilik meleği, kimisiyse safi kötülük. Hikâye açısından bu kadar uçta karakterler olması oyunu çok etkileyici kılıyor.

Oyunumuz bir hayli uzun sürüyor, sindire sindire oynasanız ve bütün rotaları görseniz bile yaklaşık 1-2 gününüzü alır. Ben başından kalkmadan oynarım diyorsanız tahmini 9-10 saatlik bir oynanış süresi var. Oyunda herhangi bir animasyon bulunmuyor, görsel sahneler az ve böyle bir oyun uzunluğu için kıvamında. Oyunda inanılmaz derecede güzel sahneler görmüyorsunuz, belirli sahneler çok güzel ancak oyun görsel sahne açısından ortalama seviyede, zaten hikâye bu kadar güzel olunca ortalama görsellik de yetiyor, tabii bu bazı oyuncular için yeterli olmayabilir. Oyunda 13'e yakın son bulunuyor.

Ben ilk başlarda çerez ve ortalama bir yapım bekliyordum, açıkçası oyuna başladığımda çok büyük bir beklentim yoktu ve sadece vakit öldürmek için girmiştim. Oyunu oynadıkça inanılmaz derecede keyif almaya ve sonrasında olayların ne olacağını merak etmeye başladım, bir oyunda nadir bulabildiğim bir özelliği bu oyunda buldum, sürükleyicilik. Oyunumuz içeriği itibarıyla herkese hitap etmiyor ancak bu kadar rotası olan bir oyunda mutlaka kendinize göre bir şeyler bulabilirsiniz :)

Yapımcımız şu anda Luna Reloaded adlı oyununu geliştirmekte, evrenle ilgili daha fazla bilgi edinmek isterseniz yapımcımızın Diatima's Isekai adlı oyununa da bakabilirsiniz.

NEDEN TÜRKÇEYE ÇEVRİLMELİ: Özellikle başrolü kadın olan oyunlarımızda genelde hikâyeler pek başarılı olmuyor ve oyuncu olarak bize çok fazla irade verilmiyor. Özellikle bu oyunda hiç olmadığı kadar iradeniz var, abartmıyorum istisnasız her istediğinizi yapabiliyorsunuz. Belki de oyuncuları en çok cezbedebilecek şey karakter gelişimini doruklarına kadar hissedecek olmaları, sırf bu yönleriyle bile Türkçe çeviriyi fazlasıyla hak ediyor.

Oyunda animasyon bulunmuyor ve görsel sahnelerin açıları da çok fazla değil ancak emin olun ki görsel sahne anlamında da tatmin oluyorsunuz. Oyunumuzun bu yönde eksiği var ancak bana göre hikâyesi bile Türkçe çeviriyi hak etmesine yeter. Oyunumuz özellikle kadın ana karakter konseptini seven oyuncular için biçilmiş kaftan, çünkü karakteri ister pısırık, ister kahramansı, isterseniz de her yeri yakıp yıkan bir ruh hastası olarak oynayabiliyorsunuz.

Oyuna dair birkaç görseli aşağıya bırakıyorum, böylelikle oyun hakkında biraz daha bilgi sahibi olabilirsiniz:
1031355_FIGHT40.jpg1031359_notFIGHT20.jpg1.jpgcrazy17.jpgFpZnXRMWYAAheqk.jpgrDOqht.jpgc29fddn1W3Nt0FH.jpg2dc2c4goezWOj8c.jpg1611940190_1.png

Son düzenleme:
Üst Alt