Life Changes for Keeley - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Life Changes for Keeley

  • Konuyu başlatan TripKolik
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0
TripKolik

TripKolik

Editör
Katılım
16 Ağu 2020
Mesajlar
819
Tepki puanı
2,335
Puan
0
Kredi
0$
Life Changes for Keeley.jpg

GENEL BAKIŞ

Bu, kocası James'i onu aldatırken yakalayan Keeley'in başına gelenlerin hikayesidir. Ya onun yabancılaşmış kocası ya da Claryce adında bir kadın sanatçı olarak oynama seçeneğiniz var. Oyuna, pek çok farklı insan türünün sevdiği bir şeyi bulmasına yetecek kadar çeşitlilik katmak niyetindeydim.

Paylaşılan Tarih: 20.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.0
Platformlar: Windows, Mac
Dil Seçenekleri: İngilizce, İspanyolca, Fransızca
Oyun Boyutu PC: 437.9 MB
Oyun Boyutu MAC: 420.6 MB


Oyun Konuları
Animated, 3dcg, Female Protagonist, Male Protagonist, Lesbian, Oral Sex, Vaginal Sex, Anal Sex, Group Sex, Stripping, Cheating, Swinging, Voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Life Changes for Keeley oyununu çalıştırın.


İNDİRME BUTONLARI

WINDOWS

PIXELDRAIN

MAC

PIXELDRAIN



GÖRSELLER

745473_m5.jpg 745477_te5b.jpg 745470_lwk19.jpg
 
Son düzenleme:
Arioch

Arioch

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Doğasever
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
44
Tepki puanı
39
Puan
0
Kredi
3$
Ne ararsan var gibi iyi midir kötü müdür denemeden bilemeyiz.
 
M

muhliskara58

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2020
Mesajlar
34
Tepki puanı
40
Puan
0
Kredi
0$
Androide çıkma imkanı nedir?
 
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
370
Tepki puanı
568
Yaş
27
Konum
Eskişehir
Puan
0
Kredi
5$
Çerezlik oyun diye mi geldiniz,yanlış geldiniz!Oyunun boyutu çok küçük ancak o kadar doyurucu ki adeta büyüleniyorsunuz.Oyunu iki farklı karakter ile oynayabiliyoruz.Birinde karısını aldatan - yani Keeley'i - bir koca olarak oynuyoruz,ötekinde ise aldatılmış olan Keeley ile ilişki kurmaya çalışan Claryce'i oynuyoruz.Birçok oyun oynadım ve ''RPG'' oyunlarında gördüğüm bu şeçeneğin ''ARPG'' oyunlarında görmek çok hoşuma gitti.

Oyun gerçekten muazzam olmuş,şeçtiğiniz şeçeneklerin etkisi oyuna etki ediyor ve gidişatlar değişiyor.Görsellik o kadar güzeldi ki ağzımın suları aktı desem yeridir.Hele ki Claryce'i oynayıp doğru şeçenekleri şeçerseniz oyun sizlere görsel bir şölen yaşatıyor.İlk olarak Claryce ile oynamanızı tavsiye ediyorum.Her iki gidişat da muazzam olmuş.Neden Claryce'i tavsiye ettiğimi oynayınca görürsünüz :D

James ile oynarsanız önünüzde iki yol olacak arkadaşlar;ya aldatmış olduğunuz karınız için bütün fedakarlığı yapıp onun gönlünü kazanacaksınız ya da ''banane kardeş deyip'' fantezi dünyanızda kayıp olacaksınız.

Oyunun görselleri dediğim gibi harika olmuş.Yapımcı araya birkaç adet render da koymuş,kimisini beğendim kimisini pek başarılı bulmadım.Bu oyunu kesinlikle oynamanızı tavsiye ediyorum.James'e ait iki son ve Claryce ait iki son var.(En azından ben bunları gördüm)
Bütün sonları yapmaya çalıştım ve benim için oyun yaklaşık 1 ila 1.30 saat arası sürdü.Oyun kesinlikle bu kadar oynamaya değer,farklı şeçeneklerden gitmeniz durumunda farklı görselliklerin -görsel şölenlerin :D - kilidini açmış oluyorsunuz.

Yapımcının mini tarz hikayeleri var.Oyun bitince başlık takmış bir karakter göreceksiniz.Bunun gibi oyunda gözüken birkaç karakter var ve bunlar önceki oyun serilerine ait olup sadece oyunun sonunda gözüküyorlar.(Yani hikayede etkileri bulunmuyor)Bu mini oyunlar serisini oynamak istiyorsanız ''Tora Productions'' 'ın Patreon hesabına girin ve ''Tlaero and Mortze'' adlı başlığa bir göz atın.Mini oyunlar serisinin hikayesi''Coffee for Keisha'' 'dan başlıyor.Bu dediğim oyunları da çok keyiflidir. ''SWe1: The Warrior's Heart'' adlı oyunu da yaptığını düşünürsek,takip etmeye değer bir yapımcı.Hem fantastik oyunları var -fantastik evren aşığı olanlar için- hem de bu tarz mini ve uzun oyunları var.

HİKAYE İLE İLGİLİ OLASI GİDİŞATLAR VE NASIL İLERLENMESİ GEREKTİĞİ HAKKINDA SPOİLERLI BİLGİLER!
Burada yazdıklarım spoiler içermektedir.Lütfen ona göre açınız!

James için;bütün kadınları reddetmeniz gerekli böylelikle Keeley ile mutlu sona ulaşırsınız.Diğer türlü bütün kadınlar ile yatarsanız farklı bir sona ulaşırsınız.Claryce için:Olabildiğince Keeley'e destek çıkın ve onunla flört edin,aynı zamanda sahilde ona üçlü teklif edip bir sona ulaşın ve üçlüyü reddetip diğer bir sona ulaşın :)

 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Pörsy

Pörsy

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Ağu 2020
Mesajlar
12
Tepki puanı
4
Puan
0
Kredi
0$
Ne ararsan var yok yok ama çerezlik fena değil
 
A

akirci

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Tem 2021
Mesajlar
21
Tepki puanı
5
Puan
0
Kredi
0$
pc linklerinde dosya bulunmadı diyor, linkler uçmuş olabilir
 
D

diegorenn

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Haz 2021
Mesajlar
6
Tepki puanı
1
Puan
0
Kredi
0$
türkçe çevirisi gelme ihtimali var mı?
 
Üst Alt