fashion business ilk bölümü bitirdim kayıt yaptım 2. Bölümü indirdim APK yi açıyorum hiç bir izin verilmedi diyor izin yerine geliyorum izin bölümüne erişim sağlayamıyorum ne yapmam gerekirSandbox seviyorsan Fashion Business
Visual novel seviyorsan Ms Denvers
1 bölümün kaydını 2. Bölüme nasıl aktarıyoruz yada ne yapmam gerekirfashion business ilk bölümü bitirdim kayıt yaptım 2. Bölümü indirdim APK yi açıyorum hiç bir izin verilmedi diyor izin yerine geliyorum izin bölümüne erişim sağlayamıyorum ne yapmam gerekir
Dual Space'yi yükle oyunu onun içerisinden çalıştırfashion business ilk bölümü bitirdim kayıt yaptım 2. Bölümü indirdim APK yi açıyorum hiç bir izin verilmedi diyor izin yerine geliyorum izin bölümüne erişim sağlayamıyorum ne yapmam gerekir
Aktarım çok zor, eğer ki tam bitiremediysen. önceki bölümde yaptığın seçimleri 2. Bölümün en başında seçebilirsin. Ha eğer tam bitirdiysen sunucuda kayıt dosyasını nereye atacağın #kayıt-dosyalarınız da kanalın açıklamasında yazıyor1 bölümün kaydını 2. Bölüme nasıl aktarıyoruz yada ne yapmam gerekir