Son Konular
Linklerde bir sıkıntı yok.Admin android linkleri hala kırık ne zaman duzelecek
Şimdi bir daha denedim yine açılmıyor siteLinklerde bir sıkıntı yok.
Daha demin girdim ve sorun yoktu sizden kaynaklı bir sıkıntı olabilir.Şimdi bir daha denedim yine açılmıyor site
Girebildim teşekkürlerDaha demin girdim ve sorun yoktu sizden kaynaklı bir sıkıntı olabilir.
Rica ederim.Girebildim teşekkürler
Hayır oyun motoru oyunu unity de yapmışlar mesela bazılarında renpy yazıyor onlarda renpy oyun motoru ile yapılmış oluyorUnity ne demek oluyor yani oyun açık dünya gibi bir sey mi
Türkçe oyun kategorisinde türkçe oyunlar vardırOyun Türkçe değil
Hangi aşamada problem yaşıyorsunuz?İndiremiyorum.
Çok fazla istek gelirse değerlendirmeye alınabilir. Aşağıdaki linke tıklayarak isteğinizi belirtebilirsiniz.Hocam şunu türkçe yapın lütfen ya ...becerim olsa ben yapıcam içimde kaldı anlayıp oynayamıyorum lütfen ya
Kayıt aktarma sistemi bu oyunda olmaması lazım kaldığınız yerden otomatik olarak oyun oradan başlıyordur.Bu bölüm olayı nasıl oluyor 1. ci bölümü bitirdikten sonramı 2. ci yı kuruyoruz yoksa hepsini aynı andamı kuruyoruz? Birde bitirdikten sonra 2. ci yı kuruyorsak eğer kaldığım yerden nasıl devam edebilirim save dosyasını 2. part olan oyunun dosyasınamı atmam lazım? Biraz uzun oldu ama cevaplarsanız çok mutlu olurum teşekkürler.
Hangi linklerde bu sorunu alıyorsunuz?Linklerde bir sıkıntı mı var basınca trendlik diye bir sayfa açılıyor