Son Konular
Bir hata mesajı alıyorsanız ekran görüntüsünü atabilirsiniz.ateş ulusuna tıklanmıyor yardımcı olurmusunuz
hata buBir hata mesajı alıyorsanız ekran görüntüsünü atabilirsiniz.
Oyunu test ederken böyle bir hatayla karşılaşmadığımız için ekran görüntüsü yeterli olmadı maalesef. Kayıt dosyanızı iletebilirseniz hatanın tespiti ve çözümü için çok yardımcı olacaktır.hata bu
eksik dosya diyor koddaOyunu test ederken böyle bir hatayla karşılaşmadığımız için ekran görüntüsü yeterli olmadı maalesef. Kayıt dosyanızı iletebilirseniz hatanın tespiti ve çözümü için çok yardımcı olacaktır.
Özel konuşma üzerinden atabilirsin.uzantı sorunu diyor atılmıyor
save özeldende atılmıyor ama hata logunu atıyorum burayaÖzel konuşma üzerinden atabilirsin.
WinRAR'la sıkıştırarak '.zip' uzantılı klasöre dönüştürmek gerekiyor her durumda. Belki kayıt dosyanı buradan paylaşmak istemezsin diye özel konuşmayı önermiştim.save özeldende atılmıyor ama hata logunu atıyorum buraya
Yalnızca 'persistent' dosyasını göndermişsin. Kayıt dosyalarında bir sayfa ve yuva sayısı oluyor. Örneğin ilk sayfadaki altıncı yuvaya aldığın kayıt '1_6' şeklinde isimlendiriliyor.
sonunda yaptım iki mesaj yazdım yanlışlıkla silmeyi bulamadım onun için siz silerseniz çok iyi olur tekrardan kusura bakmayınYalnızca 'persistent' dosyasını göndermişsin. Kayıt dosyalarında bir sayfa ve yuva sayısı oluyor. Örneğin ilk sayfadaki altıncı yuvaya aldığın kayıt '1_6' şeklinde isimlendiriliyor.