Bu 0.9 zaten0.9 sürümü ne zaman
0.8 yazıyorBu 0.9 zaten
Caribdis yeni sürümü 1.5 ay önce geliştirmeye başladı diye biliyorum. Şuan yeni sürümün %14'ü geliştirildi. 2 hafta önce paylaştığında %8'di. Arada müzik telifleriyle alakalı birşeyler görmüştüm, şuan halletti diye biliyorum ama geliştirmeyi biraz yavaşlatmış olabilir. Ben temmuz gibi tahmin ediyorum ama umarım daha erken çıkar.0.9 sürümü ne zaman
Ben mi bilmiyorum siz mi anlamadim. Bu 0.9 değil mi? 0.8 in sonunda ölüyorduk, bizi vuruyorlardi. Şimdi oynadığımız bölüm de 0.9 işteBU OYUNA BA YI LI YO RUM, en sevdiğim visual novel resmen, adult sahneleri , hikayesi olsun mükemmel, 0.9 sürümü ekim de gelecek
Dediğin versiyon 0.7.5'ti. Şuan son sürüm 0.8Ben mi bilmiyorum siz mi anlamadim. Bu 0.9 değil mi? 0.8 in sonunda ölüyorduk, bizi vuruyorlardi. Şimdi oynadığımız bölüm de 0.9 işte
Kanki o sürüm 0.7 deydi biz0.8 e gectikBen mi bilmiyorum siz mi anlamadim. Bu 0.9 değil mi? 0.8 in sonunda ölüyorduk, bizi vuruyorlardi. Şimdi oynadığımız bölüm de 0.9 işte
Bilgilerimin son güncellemesini gore bu versiyon zaten 0.8 ve Türkçe altyazılı zatenMackenzie 0.8 sürümü ne zaman Türkçe altyazılı şekilde çıkar acaba admin
O zaman 0.9 ne zaman çıkarBilgilerimin son güncellemesini gore bu versiyon zaten 0.8 ve Türkçe altyazılı zaten
Ekim diyorlarO zaman 0.9 ne zaman çıkar