Discord Banlanma Sabebim Nedir? - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman | Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Discord Banlanma Sabebim Nedir?

A

adideniz

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Dün Bir Oyun İçin Çeviri Hatası Olduğunu Yazıp, Çevirmenlerle İlgili Bir Sitemde Bulundum Bir Baktım Banlanmışım. Neden Acaba? Küfür Etmedim Bir Şeyde Yapmadım

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0₺
Sırf eleştirdiği için kimseyi yasaklamaz moderatör arkadaşlar ancak küfür kullanmıyorsunuz diye de istediğinizi söyleyemezsiniz tabii ki. Sunucu kurallarında da belirtildiği gibi toksik davranmak, herhangi bir üyeyi aşağılamak veya kışkırtmak da yasak. Normalde bu tarz durumlarda şikayet edilirse bakıp ilgileniliyor ama hedef alınan sitenin kadrosundan biri olunca şikayete gerek olmuyor.

Yine de ne yazdığınızı bilmediğim için özel konuşma yoluyla Discord kullanıcı adınızı yazarsanız moderatör arkadaşıma ileteyim.

Üst Alt