''SHeRLocK
Destekçi Plus

City of Broken Dreamers ve Summer's Gone hakkında teori ve görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz.
Son Konular
Bunu Bende Düşünüyorum Ve Zenginlerin PartisindeSummer's Gone 3. Bölümde Bella ile öpüşme sahnesi olacağına inanıyorum.
Çoğu kişi onun katilinin Nami olduğunu söylüyor( ileride summer çıkacak % 85 ) eğer çıkmaz ise abartılı olabilir ama büyük ihtimalle trajik şekilde ölmüştür bizde nasıl öldüğünü görücez
o kadarını beklemiyordum bu birazağır oldu birde sana bişey sorabilirmiyim bu oyundaki karekterler blender da tasarlanıyor değilmiÇoğu kişi onun katilinin Nami olduğunu söylüyor
Şuan çok az hatta hiç kullanılmıyor ileriki sezonlarda kullanacak (bölüm 20-30 arası)o kadarını beklemiyordum bu birazağır oldu birde sana bişey sorabilirmiyim bu oyundaki karekterler blender da tasarlanıyor değilmi
Yalnız böyle olursa ve doğru bir kaç dokunuşla Netflixe 5 sezonluk dizi çıkarır senaristÇoğu kişi onun katilinin Nami olduğunu söylüyor
Nami'nin yapmış olma ihtimali yüksek ama bir yandan da olmayabilir şu yönden olabilir MC ile arasında geçen birçok konuşmada Summer'a karşı nefret besliyordu çünkü Summer ilk başta Nami ile çok yakınken sonradan MC'ye aşık oluyor ve Nami ile hiç ilgilenmiyordu bu yüzden yapmış olabilir ama bir yandan da Nami onu merak ediyor ve özlüyor gibiydi bu yönden de o yapmamış olabilir.Çoğu kişi onun katilinin Nami olduğunu söylüyor
Açıkçası ben onun olduğunu düşünmüyorum ve Sasha nın Summer Olduğuna İnanıyorum Aşağıya Bir Teorimi Bırakıyorum :Nami'nin yapmış olma ihtimali yüksek ama bir yandan da olmayabilir şu yönden olabilir MC ile arasında geçen birçok konuşmada Summer'a karşı nefret besliyordu çünkü Summer ilk başta Nami ile çok yakınken sonradan MC'ye aşık oluyor ve Nami ile hiç ilgilenmiyordu bu yüzden yapmış olabilir ama bir yandan da Nami onu merak ediyor ve özlüyor gibiydi bu yönden de o yapmamış olabilir.
Evet bunu Discord'da okumuştum ve bana bayağı mantıklı geldiAçıkçası ben onun olduğunu düşünmüyorum Sasha nın Summer Olduğuna İnanıyorum Aşağıya Bir Teorimi Bırakıyorum :Ekli dosyayı görüntüle 6952
Çok iyi ama Sasha kimdi onu unuttum şuanAçıkçası ben onun olduğunu düşünmüyorum ve Sasha nın Summer Olduğuna İnanıyorum Aşağıya Bir Teorimi Bırakıyorum :Ekli dosyayı görüntüle 6952
MC ile arasında daha hiç diyalog geçmeyen, sürekli sessiz, sadece bakıştığımız ve yüzünde yara olan kız Sashadır (Byferohck'un ppsindeki sarışın kız kısaca)Çok iyi ama Sasha kimdi onu unuttum şuan
Haaaa eyw kardomMC ile arasında daha hiç diyalog geçmeyen, sürekli sessiz, sadece bakıştığımız ve yüzünde yara olan kız Sashadır (Byferohck'un ppsindeki sarışın kız kısaca)