BUNA BİR DUR DE!! HERKESTEN DESTEK İSTİYORUM... - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman | Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

BUNA BİR DUR DE!! HERKESTEN DESTEK İSTİYORUM...

• Konuyu başlatan Bresla19
  • Başlangıç tarihi
Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Sitede eskisi gibi ilgi alaka yok. severek yaptıkları işi para için yapmaya başlamışlar. 60 gündür oyun bekliyorum beta veya final fark etmez kaliteli türkçe oyun bekliyorum ama yok ne güncelleme nede yeni oyun hiç birisi yok. ayda 5 6 oyun cıkaran site artık ayda 2 anca çıkarıyor. Oyunda kalite olarak yüksek olan çok oyun var çoğu ingilizce onları çevirmek varken ( daha fazla kişiye ulaşma fırsatı) discod da açtıkları vip odasında ki insanlara özel çeviri ile uğraşıyorlar.

3- Destekçi Ultra VIP: Bu Destekçi VIP üyeliği ile aynı özellikleri taşır. Yani sitedeki tüm Türkçe çevirilere erişim sağlatır. Bu üyelik ekstra olarak, Discord sunucumuzda açacağımız Destekçi Ultra VIP üyelere özel kanalda sizin önerdiğiniz oyunların Türkçe çevirisi yapılacak. Yani artık, Türkçeye çevirilecek oyunları biz değil, bu üyeliğe sahip olan kişiler karar verecek. Uygun olmayan oyunların çevirisi yapılamayabilir. Aylık Üyeliktir.

Üstte verdiğim alıntıda da açıkca belirtmişler gerçekten yazık. para için yapmak unutulmanızı sağlar oysa ücretsiz şekilde devam etseydiniz belki kazancınız az olurdu ama unutulmazdınız. ( mobil oyun üstadı toprak koç gibi ) Discord ülkemizde yasaklanmasına rağmen oradan devam etmeniz siteye zarar veriyor ama farkında değilsiniz çünkü şuanda akan sıcak paraya bakıyorsunuz.

Eski kalitenize dönmek için geç değil. Halen kurtarabilirsiniz eski kalitenizi am bunun için parayı değil sitede ki aktifliği ve gereken özeni göstermeniz gerekir. çoğu oyun altında ki yorumlar da cevap alamamış oyuncular var ve bu konudan sadece ben rahatsız olmadığıma eminim.

Bunu okuyacak olan Oyun severler bana destek olun ve moderatörlerin bizleri ciddiye almasını sağlayın. Moderatörler ise sizden tek isteğimiz bizi ciddiye alıp gerekli yere bundan bahsetmeniz ve çözüm için bir adım atmanızdır.

Haydi arkadaşlar Hepinizi destek için bekliyorum.

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Yazdığın çoğu şeyin cevabını zaten tek mesaj olarak değil de ayrı ayrı yerlerde yazdım. Madem uzunca yazmışsın, ben de yazdıkların ile ilgili son kez cevap vereceğim. Herkesin bakış açısı farklı ve bu yüzden bu yazdıklarımı ister empati kurup okursun istersen kendi açından okursun. Bunun ne para ne de bu işi sevmek ile alakası var. Karşılığını almadığın hiç bir işi 7 yıl boyunca severek yapamazsın (en azından birçok işi). Burayı açarkenki yaşımız, kadrodaki insan sayısı, kadrodaki insanların arkadaşlıkları, ortamı vs. tamamen farklıydı. Şimdi herkesin kendi hayatı var ve başlarken kadroda olan hiç kimse şu an kadroda değil. Bunun olmasının nedeni kazanç olarak karşılığını alamamak ve kadrodaki insanların yetişkinlik hayatına geçerek sorumluluk sahibi olmasından kaynaklanıyor. Ki zaten açtığımız günden beri Being a dik gibi oyunlar haricinde karşılığı alınan bir içerik de olmadı. Başlarken severek yaptığımız doğrudur ama herkesin yaşı ilerledi ve artık herkes kendine hayat kurma ve bu hayatı devam ettirmek zorunda. Aralarında evlenenler oldu, işe başlayanlar oldu vs. vs. şu anda bambaşka bir kadro ile devam ediyoruz. Burada kazanılan paralar gülünç rakamlar, hiç bir zaman "para için yapıyo" gibi şeyleri kabul etmiyoruz :). Bir çok Türkçe oyunu erkenden oynayabildiğin üyelik olan destekçi plus'un "aylığı" 3 dolar. Hiç bir şey yiyemiyorsun bile. Ayrıca üyelik alınması da gerekmiyor, sadece belirli bir süre beklenmesi gerekiyor. Ama sorunların başladığı yer zaten bir yazılımcımızın sektörü bırakması ile başladı. Tüm teknik işleri en detayı ile bilen ve çözen oydu. Artık işlerinden dolayı yoğun ve zaman ayırmıyor. Şu an bunun yanı sıra sürekli kadrodaki insanlar değişiyor, sürekli her gelen kişiye yeniden yapması gerektiği şeyleri anlatıp yeniden işe alışma sürecini beklemek gerekiyor ve daha buna kalmadan kadrodan ayrılıyorlar. Yani olayın neresinden tutarsan tut, uğraştırıcı. Moderatörlerden bahsederken, sanırım alınan hatalardan dolayı kimsenin ilgilenmediğinden bahsediyorsun ama olay öyle değil, aynı hataların çözümünü 30-40 yere yazıyoruz. Ama her bir kişi gelip aynı hatayı yazdığında, her konunun altına bunları cevaplayamayız. Zaten bir kaç yere baksa ve hatta belki birkaç mesaj üstünü okusa, sorunun cevabını görebilecek. Yani kısacası, söylediğin şeylerin farkındayız zaten ama buna biraz zorunluyuz biraz da bizim isteğimiz bu yönde. Tekrar iyi bir çevirmen ve teknik kadrosu kurabilirsem, tekrardan hızımız artabilir ama şu anda bu tempoda gitmeye devam edecek. Düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler.

Son düzenleme:
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Ayrıca şunu belirteyim, yurtdışında da sektör olarak zaten düşüş bariz. Bunu Being a DIK'in çıkış sıklığından anlayabilirsin, hatta bir çok oyunun da öyle. Yeni sürümlerin çıkış hızları inanılmaz yavaşladı. Artık oyun yapımcıları bile render sayısını düşürüp, daha fazla text odaklı oyun yaparak oyunun süresini uzatmaya yöneldiler. Açıkca söylemek gerekirse, bunu yaptıkları için yazdıkları saçma sapan text'leri çevirirken de, çevirmenler tarafından sıkıcı karşılanıyor ve artık oyundaki satır sayıları çok fazla olmaya başladı. Bu da daha fazla yük demek. Ücretsiz olmasından bahsetmişsin ama şu anda zaten ücretsiz. Şu anda olan veya yeni gelecek hiç bir çevirmen bunu hiç bir şey karşılığında yapmaz, yani öyle bir şey mümkün değil. Ayrıca viplere özel çevirilerle uğraşıyorlar diye de bir şey yok, sadece oyun isteği yaparlarsa, onu çeviriyoruz ama yine de ona özel olmuyor Türkçe çevirisi. Betaya giriyor ve belli bir zaman sonra herkese açılıyor hepsi. Vip özel olan istisna oyunlar olmaya devam edecek.

Son düzenleme:
Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Yazdığın çoğu şeyin cevabını zaten tek mesaj olarak değil de ayrı ayrı yerlerde yazdım. Madem uzunca yazmışsın, ben de yazdıkların ile ilgili son kez cevap vereceğim. Herkesin bakış açısı farklı ve bu yüzden bu yazdıklarımı ister empati kurup okursun istersen kendi açından okursun. Bunun ne para ne de bu işi sevmek ile alakası var. Karşılığını almadığın hiç bir işi 7 yıl boyunca severek yapamazsın (en azından birçok işi). Burayı açarkenki yaşımız, kadrodaki insan sayısı, kadrodaki insanların arkadaşlıkları, ortamı vs. tamamen farklıydı. Şimdi herkesin kendi hayatı var ve başlarken kadroda olan hiç kimse şu an kadroda değil. Bunun olmasının nedeni kazanç olarak karşılığını alamamak ve kadrodaki insanların yetişkinlik hayatına geçerek sorumluluk sahibi olmasından kaynaklanıyor. Ki zaten açtığımız günden beri Being a dik gibi oyunlar haricinde karşılığı alınan bir içerik de olmadı. Başlarken severek yaptığımız doğrudur ama herkesin yaşı ilerledi ve artık herkes kendine hayat kurma ve bu hayatı devam ettirmek zorunda. Aralarında evlenenler oldu, işe başlayanlar oldu vs. vs. şu anda bambaşka bir kadro ile devam ediyoruz. Burada kazanılan paralar gülünç rakamlar, hiç bir zaman "para için yapıyo" gibi şeyleri kabul etmiyoruz :). Bir çok oyunu oynayabildiğin üyelik olan destekçi plus'un "aylığı" 3 dolar. Hiç bir şey yiyemiyorsun bile. Ama sorunların başladığı yer zaten bir yazılımcımızın sektörü bırakması ile başladı. Tüm teknik işleri en detayı ile bilen ve çözen oydu. Artık işlerinden dolayı yoğun ve zaman ayırmıyor. Şu an bunun yanı sıra sürekli kadrodaki insanlar değişiyor, sürekli her gelen kişiye yeniden yapması gerektiği şeyleri anlatıp yeniden işe alışma sürecini beklemek gerekiyor ve daha buna kalmadan kadrodan ayrılıyorlar. Yani olayın neresinden tutarsan tut, uğraştırıcı. Moderatörlerden bahsederken, sanırım alınan hatalardan dolayı kimsenin ilgilenmediğinden bahsediyorsun ama olay öyle değil, aynı hataların çözümünü 30-40 yere yazıyoruz. Ama her bir kişi gelip aynı hatayı yazdığında, her konunun altına bunları cevaplayamayız. Zaten bir kaç yere baksa ve hatta belki birkaç mesaj üstünü okusa, sorunun cevabını görebilecek. Yani kısacası, söylediğin şeylerin farkındayız zaten ama buna biraz zorunluyuz biraz da bizim isteğimiz bu yönde. Tekrar iyi bir çevirmen ve teknik kadrosu kurabilirsem, tekrardan hızımız artabilir ama şu anda bu tempoda gitmeye devam edecek. Düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler.
Başka yerde cevapladığını görmedim görseydim bu şekilde bir konu açmazdım. Ekipten ayrılanların olması üzücü olmuş işin arka planına hakim olmadığım için kendi bakış açımdan yola çıkarak düşüncelerimi söyledim. Bu siteyi yıllarca kullanıyorum ilk oyunum being a dik ve house party idi yaptığınız işten memnun oldupum için yıllarca kulanmaya devam ettim ve halen de ediyorum yazdığın bir çok şeyde haklısın insanları bir arada tutmak zor. Vip olayını satın almak istiyorum ama şuan işsiz bir üni ögrencisi için maleseff maddi sıkıntılar yaşıyorum. çeviri oyunlarında aldığım zevki hiç bir oyunda alamıyorum bu yüzdendir bu sabırsızlığım ve sitemim. Oyunlar bana kitap okur gibi geliyor onun evrenine giriyor ve ana karakter gibi düşünerek oynuyorum. being a dik aoa academy eternum summer gone ve daha fazlasnı en az 2 3 kez bitirdim her seçimi deneyerek. artık bu tarz oyun bulamadığım için de belli bir süredir beklemekteyim hatta bu konu hakkında kasım ayında olması lazım bir konu daha açmıştım oynayacak oyun bulamıyorum diye keşke ingilizcem iyi olsa ilk işim ekibinize katılmak olurdu. ( sevdiğim oyunlar dısındakı oyunları cevirirdim sadece çünkü diğerlerinden spoiler yemek istemezdim :D ) Neyse anladım ki sektörde ve sitenizde sıkıntılı dönemler başladı bu yüzden hız da ve kalitede düşme oldu. Bunun net bir çözümü yok olsaydı yapardınız diye düşünüyorum ama etkisi olur mu bilmem ama belki üyelik paketlerini yeni şeyler eklemek bir hamle olabilir. aylık üyeliklerin 3 aylık 6 aylık 1 senelik gibi paketlerini de çıkarabilirsin. aylık üyelik 5 tl ise 3 aylık üyeliği 12 tl yapabilirsin bu uzun vadeli çözüm olmaz belki ama üyelik alacak insanların her ay tekrar almaktanda tek çekimde uzun süreli üyelik alacağından eminim. Onun dışında diğer bir tavsiyem görsel olarak düzgün olup çeviri almayan bazı oyunları yapay zeka ile çevirmenizdir bilmiyorum nasıl oluyor işler fakat benim gibi oyunları hızla tüketenler için yapay zeka o kadar da sorun değildir. büyük oyunların çevirisini beklerken çerez niyetine güzel gidiyor hatta bazı oyunlar ilk 5imde yer alabilir. Bu arada diğer insanlar ne düşünür bilmem ama benim için +18ten çok hikaye daha önemli bu yüzden siteye bu tarz +18 fazla barındırmayan ama seçimlerle hikayeyi etkilediğimiz oyunları ekleyebilirsiniz ( five dates, ten dates veya benzerleri işte sen anladın benı reis :D )Neyse ben yine destan yazdım kusura bakma okursun okumazsın o sana kalmış cevabın İçin teşekkürler. ne demek istediğini ne ile uğraştığını empati yapabildiğim kadarıyla anladım. Umarım eski prestijli döneme tekrar ulaşır site. İyi günler dilerim.

Mevlid

Mevlid

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Ayrıca şunu belirteyim, yurtdışında da sektör olarak zaten düşüş bariz. Bunu Being a DIK'in çıkış sıklığından anlayabilirsin, hatta bir çok oyunun da öyle. Yeni sürümlerin çıkış hızları inanılmaz yavaşladı. Artık oyun yapımcıları bile render sayısını düşürüp, daha fazla text odaklı oyun yaparak oyunun süresini uzatmaya yöneldiler. Açıkca söylemek gerekirse, bunu yaptıkları için yazdıkları saçma sapan text'leri çevirirken de, çevirmenler tarafından sıkıcı karşılanıyor ve artık oyundaki satır sayıları çok fazla olmaya başladı. Bu da daha fazla yük demek. Ücretsiz olmasından bahsetmişsin ama şu anda zaten ücretsiz. Şu anda olan veya yeni gelecek hiç bir çevirmen bunu hiç bir şey karşılığında yapmaz, yani öyle bir şey mümkün değil. Ayrıca viplere özel çevirilerle uğraşıyorlar diye de bir şey yok, sadece oyun isteği yaparlarsa, onu çeviriyoruz ama yine de ona özel olmuyor Türkçe çevirisi. Betaya giriyor ve belli bir zaman sonra herkese açılıyor hepsi. Vip özel olan istisna oyunlar olmaya devam edecek.
Başka yerde cevapladığını görmedim görseydim bu şekilde bir konu açmazdım. Ekipten ayrılanların olması üzücü olmuş işin arka planına hakim olmadığım için kendi bakış açımdan yola çıkarak düşüncelerimi söyledim. Bu siteyi yıllarca kullanıyorum ilk oyunum being a dik ve house party idi yaptığınız işten memnun oldupum için yıllarca kulanmaya devam ettim ve halen de ediyorum yazdığın bir çok şeyde haklısın insanları bir arada tutmak zor. Vip olayını satın almak istiyorum ama şuan işsiz bir üni ögrencisi için maleseff maddi sıkıntılar yaşıyorum. çeviri oyunlarında aldığım zevki hiç bir oyunda alamıyorum bu yüzdendir bu sabırsızlığım ve sitemim. Oyunlar bana kitap okur gibi geliyor onun evrenine giriyor ve ana karakter gibi düşünerek oynuyorum. being a dik aoa academy eternum summer gone ve daha fazlasnı en az 2 3 kez bitirdim her seçimi deneyerek. artık bu tarz oyun bulamadığım için de belli bir süredir beklemekteyim hatta bu konu hakkında kasım ayında olması lazım bir konu daha açmıştım oynayacak oyun bulamıyorum diye keşke ingilizcem iyi olsa ilk işim ekibinize katılmak olurdu. ( sevdiğim oyunlar dısındakı oyunları cevirirdim sadece çünkü diğerlerinden spoiler yemek istemezdim :D ) Neyse anladım ki sektörde ve sitenizde sıkıntılı dönemler başladı bu yüzden hız da ve kalitede düşme oldu. Bunun net bir çözümü yok olsaydı yapardınız diye düşünüyorum ama etkisi olur mu bilmem ama belki üyelik paketlerini yeni şeyler eklemek bir hamle olabilir. aylık üyeliklerin 3 aylık 6 aylık 1 senelik gibi paketlerini de çıkarabilirsin. aylık üyelik 5 tl ise 3 aylık üyeliği 12 tl yapabilirsin bu uzun vadeli çözüm olmaz belki ama üyelik alacak insanların her ay tekrar almaktanda tek çekimde uzun süreli üyelik alacağından eminim. Onun dışında diğer bir tavsiyem görsel olarak düzgün olup çeviri almayan bazı oyunları yapay zeka ile çevirmenizdir bilmiyorum nasıl oluyor işler fakat benim gibi oyunları hızla tüketenler için yapay zeka o kadar da sorun değildir. büyük oyunların çevirisini beklerken çerez niyetine güzel gidiyor hatta bazı oyunlar ilk 5imde yer alabilir. Bu arada diğer insanlar ne düşünür bilmem ama benim için +18ten çok hikaye daha önemli bu yüzden siteye bu tarz +18 fazla barındırmayan ama seçimlerle hikayeyi etkilediğimiz oyunları ekleyebilirsiniz ( five dates, ten dates veya benzerleri işte sen anladın benı reis :D )Neyse ben yine destan yazdım kusura bakma okursun okumazsın o sana kalmış cevabın İçin teşekkürler. ne demek istediğini ne ile uğraştığını empati yapabildiğim kadarıyla anladım. Umarım eski prestijli döneme tekrar ulaşır site. İyi günler dilerim.
Kaç sene oldu bilmiyorum ama bu sitede istediğim ya da final yapmış ya da birçok üyenin ısrarla çeviri yapılmasını istediği oyun var mesela summertime saga ,milf of Sunville (güncel versiyonu) echoes of lust (güncel versiyonu),motherless (güncel versiyonu) vs bu oyunların turkce çevirisini uzun zamandır bekliyorum belki de birkaç senedir

Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Kaç sene oldu bilmiyorum ama bu sitede istediğim ya da final yapmış ya da birçok üyenin ısrarla çeviri yapılmasını istediği oyun var mesela summertime saga ,milf of Sunville (güncel versiyonu) echoes of lust (güncel versiyonu),motherless (güncel versiyonu) vs bu oyunların turkce çevirisini uzun zamandır bekliyorum belki de birkaç senedir
Bende beklediğim için konuyu açmıştım ama sitenin ekibinde eksilme olduğu için işler yavaslamış.

riaslevi

riaslevi

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yazdığın çoğu şeyin cevabını zaten tek mesaj olarak değil de ayrı ayrı yerlerde yazdım. Madem uzunca yazmışsın, ben de yazdıkların ile ilgili son kez cevap vereceğim. Herkesin bakış açısı farklı ve bu yüzden bu yazdıklarımı ister empati kurup okursun istersen kendi açından okursun. Bunun ne para ne de bu işi sevmek ile alakası var. Karşılığını almadığın hiç bir işi 7 yıl boyunca severek yapamazsın (en azından birçok işi). Burayı açarkenki yaşımız, kadrodaki insan sayısı, kadrodaki insanların arkadaşlıkları, ortamı vs. tamamen farklıydı. Şimdi herkesin kendi hayatı var ve başlarken kadroda olan hiç kimse şu an kadroda değil. Bunun olmasının nedeni kazanç olarak karşılığını alamamak ve kadrodaki insanların yetişkinlik hayatına geçerek sorumluluk sahibi olmasından kaynaklanıyor. Ki zaten açtığımız günden beri Being a dik gibi oyunlar haricinde karşılığı alınan bir içerik de olmadı. Başlarken severek yaptığımız doğrudur ama herkesin yaşı ilerledi ve artık herkes kendine hayat kurma ve bu hayatı devam ettirmek zorunda. Aralarında evlenenler oldu, işe başlayanlar oldu vs. vs. şu anda bambaşka bir kadro ile devam ediyoruz. Burada kazanılan paralar gülünç rakamlar, hiç bir zaman "para için yapıyo" gibi şeyleri kabul etmiyoruz :). Bir çok oyunu oynayabildiğin üyelik olan destekçi plus'un "aylığı" 3 dolar. Hiç bir şey yiyemiyorsun bile. Ama sorunların başladığı yer zaten bir yazılımcımızın sektörü bırakması ile başladı. Tüm teknik işleri en detayı ile bilen ve çözen oydu. Artık işlerinden dolayı yoğun ve zaman ayırmıyor. Şu an bunun yanı sıra sürekli kadrodaki insanlar değişiyor, sürekli her gelen kişiye yeniden yapması gerektiği şeyleri anlatıp yeniden işe alışma sürecini beklemek gerekiyor ve daha buna kalmadan kadrodan ayrılıyorlar. Yani olayın neresinden tutarsan tut, uğraştırıcı. Moderatörlerden bahsederken, sanırım alınan hatalardan dolayı kimsenin ilgilenmediğinden bahsediyorsun ama olay öyle değil, aynı hataların çözümünü 30-40 yere yazıyoruz. Ama her bir kişi gelip aynı hatayı yazdığında, her konunun altına bunları cevaplayamayız. Zaten bir kaç yere baksa ve hatta belki birkaç mesaj üstünü okusa, sorunun cevabını görebilecek. Yani kısacası, söylediğin şeylerin farkındayız zaten ama buna biraz zorunluyuz biraz da bizim isteğimiz bu yönde. Tekrar iyi bir çevirmen ve teknik kadrosu kurabilirsem, tekrardan hızımız artabilir ama şu anda bu tempoda gitmeye devam edecek. Düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler.
ben niye duygulandım amk 🥲

Ladros

Ladros

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Benim siteyle şahsi bir sorunum olmasa dahi sitenin evrimleştiği yer çok açık. Ne demek istediğimi sorarsanız eğer, sitede belli başlı oyunların güncellenmesi dışında düzgün bir içerik bile göremiyorum. Bana kalırsa önceden açık ara bu işi yapan en iyi siteydiniz. Fakat şuan siteyi belli başlı oyunlarla döndürüyorsunuz. Fazla oyun çeviremeyebilir veyahut zamanınız yetişmeyebilir fakat sorunun bundan öte olduğunu düşünüyorum. Yeni oyun sıklığı aşırı azaldı.

OZTAC

OZTAC

Made a force be with you..
Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Web Sitesi
www.bombabomba.com
Kredi
0$
Bir şeyler de ben yazacaktım ama admin hızlı davranmış ve gerekli açıklamaları yapmış bize düşen de arkadaşlar, sitenin durumu az çok belli ve bir tekme de biz atmak yerine veya siteye küsmek yerine destek olmamız gerekiyor. Her bir yaptığımız destek ortalama bir oyunun çevirisi için kaynak oluyor portcusu olsun çevirmeni olsun bu işten kazanç sağlıyor ne kadar çok kişi olursak o kadar sitenin kalkınmasında yardımcı oluruz. Unutmayın ki bu kadrolar da özel profesyonel insanlar değil sen ben ve biziz yani aramızda öğrenci olup, çalışan olup ya da belli fırsatlar beklerken vaktini bu tarz küçük gelirler edinmek isteyen insanlarla dolu. Sadece bir oyuna para vermek yerine gerçekten insanlara destek olduğunuz bilincine sahip olmanızı isterim.
(küçük bir not: Desert Stalker sitede yayımlandı çok kral oyundur oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum)

Ladros

Ladros

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bir şeyler de ben yazacaktım ama admin hızlı davranmış ve gerekli açıklamaları yapmış bize düşen de arkadaşlar, sitenin durumu az çok belli ve bir tekme de biz atmak yerine veya siteye küsmek yerine destek olmamız gerekiyor. Her bir yaptığımız destek ortalama bir oyunun çevirisi için kaynak oluyor portcusu olsun çevirmeni olsun bu işten kazanç sağlıyor ne kadar çok kişi olursak o kadar sitenin kalkınmasında yardımcı oluruz. Unutmayın ki bu kadrolar da özel profesyonel insanlar değil sen ben ve biziz yani aramızda öğrenci olup, çalışan olup ya da belli fırsatlar beklerken vaktini bu tarz küçük gelirler edinmek isteyen insanlarla dolu. Sadece bir oyuna para vermek yerine gerçekten insanlara destek olduğunuz bilincine sahip olmanızı isterim.
(küçük bir not: Desert Stalker sitede yayımlandı çok kral oyundur oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum)
Hocam yine söylüyorum ama being a dik olsun mist olsun bu gibi oyunlardan bunalmış durumdayız site bu tarz oyunları döndürüp önümüze sunuyor daha farklı şeyler görmek istiyoruz kadro küçülmüş olabilir ama önceden çıtır çerezlik oyunlardan geçilmiyordu site gayette güzeldi bana kalırsa yine o şekilde yapılabilir

UntiredFocker

UntiredFocker

Çevirmen
Kredi
0$
Bu konuda haklısın, ben de bu cevap sonrası hemen elimi taşın altına koydum ve katkı sağlayabilmek adına görev alabilmek için başvurdum. Umarım kabul edilir. Aslında burada ne kadar değerli bir iş yapıldığı çoğu kişi tarafından fark edilmiyor. Ama farkında olup duyarlı olan kısım da yok değil. Hayatta hep iniş çıkışlar olur. Bu düşüşün de bir sonu olacak ve silkelenip tekrar yükselişe geçecektir diye umuyorum.

OZTAC

OZTAC

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Doğasever
Web Sitesi
www.bombabomba.com
Kredi
0$
Hocam yine söylüyorum ama being a dik olsun mist olsun bu gibi oyunlardan bunalmış durumdayız site bu tarz oyunları döndürüp önümüze sunuyor daha farklı şeyler görmek istiyoruz kadro küçülmüş olabilir ama önceden çıtır çerezlik oyunlardan geçilmiyordu site gayette güzeldi bana kalırsa yine o şekilde yapılabilir
Tamam sana haksızsın demiyorum. Sorun bariz ortada ancak bu oyunların dondürülme sebebini arıyorsan kendi aklındaki rastgele bir oyuna git bir de Being a Dik'in konusuna.. Ortada dağlar kadar etkileşim farkı var. Biraz arz talep meselesi çoğunluk o oyunu oynadığı için bahsettiğimiz diğer oyunlara göre öncelik veriliyor. Benim de şahsen 4 gözle beklediğim güncellenecek ve gelecek oyunlar var. Ne yazık ki şu an imkanlar kısıtlı ona göre akıllıca hareket etmek gerekiyor bu yüzden hangi oyun ciro yapıyorsa onu çeviriyorlar.
Mesela ikinci yazın hakkında da yorum yapayım özellikle dikkatimi çeken siteyi kalkindirmak amaçlı olan yapay zeka oyunlarının bile siteyi aktif olarak ilerletebileceğinden bahsetmişsin ki buna ben de aynen katılıyorum yalnız Mack'in de dediği gibi çevirmenin yansıra portcumuz da eksik önceki de yapmaya vakit bulamıyor. Yapay zeka çevirisine atılan oyunun bile Porta ihtiyacı olduğundan malesef İçerik çıkarmakta zorlanıyorlar..

OZTAC

OZTAC

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Doğasever
Web Sitesi
www.bombabomba.com
Kredi
0$
Bu konuda haklısın, ben de bu cevap sonrası hemen elimi taşın altına koydum ve katkı sağlayabilmek adına görev alabilmek için başvurdum. Umarım kabul edilir. Aslında burada ne kadar değerli bir iş yapıldığı çoğu kişi tarafından fark edilmiyor. Ama farkında olup duyarlı olan kısım da yok değil. Hayatta hep iniş çıkışlar olur. Bu düşüşün de bir sonu olacak ve silkelenip tekrar yükselişe geçecektir diye umuyorum.
Niyetin ve emeklerin için şimdiden teşekkür ederim. Bahsettiğin duyarlı kısım buranın mudavimlerinin bir kısmı, malesef keşke sayımız daha fazla olsaydı ki zaten böyle problemler daha kısa süreli olurdu. Bu katkı konusunda hiçbir şey yapmaya imkanımız (paranın veya kadroya girme gibi yeterliliklerin bulunmaması gibi) bile bu sitede boş boş gezinip bazı oyun yönlendirme linklerini geçmenin bile siteye yardımı oluyor. Başkalarının aramalarında bu sitenin üstlerde görünmesine vs olanak sağlıyor.

Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
dediğin oyunu direkt listeme ekledim deneyeceğim başka oyun önerin varsa zevkle oynamak isterim.

OZTAC

OZTAC

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Doğasever
Web Sitesi
www.bombabomba.com
Kredi
0$
dediğin oyunu direkt listeme ekledim deneyeceğim başka oyun önerin varsa zevkle oynamak isterim.
Kanks kafama göre bir liste yapmıştım o listeyi seninle de paylaşayım.
_Polisiye_
Depraved Awakening
Broken Promises
Retrieving the Past
Agent Horny
Defending Lydia Collier

_Bilim kurgu_
Tales From Unending Void
Artemis
Eternum
Cybernetic Seduction
Project Atmosphere