BUNA BİR DUR DE!! HERKESTEN DESTEK İSTİYORUM... - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman | Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

BUNA BİR DUR DE!! HERKESTEN DESTEK İSTİYORUM...

• Konuyu başlatan Bresla19
  • Başlangıç tarihi
Bresla19

Bresla19

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Sitede eskisi gibi ilgi alaka yok. severek yaptıkları işi para için yapmaya başlamışlar. 60 gündür oyun bekliyorum beta veya final fark etmez kaliteli türkçe oyun bekliyorum ama yok ne güncelleme nede yeni oyun hiç birisi yok. ayda 5 6 oyun cıkaran site artık ayda 2 anca çıkarıyor. Oyunda kalite olarak yüksek olan çok oyun var çoğu ingilizce onları çevirmek varken ( daha fazla kişiye ulaşma fırsatı) discod da açtıkları vip odasında ki insanlara özel çeviri ile uğraşıyorlar.

3- Destekçi Ultra VIP: Bu Destekçi VIP üyeliği ile aynı özellikleri taşır. Yani sitedeki tüm Türkçe çevirilere erişim sağlatır. Bu üyelik ekstra olarak, Discord sunucumuzda açacağımız Destekçi Ultra VIP üyelere özel kanalda sizin önerdiğiniz oyunların Türkçe çevirisi yapılacak. Yani artık, Türkçeye çevirilecek oyunları biz değil, bu üyeliğe sahip olan kişiler karar verecek. Uygun olmayan oyunların çevirisi yapılamayabilir. Aylık Üyeliktir.

Üstte verdiğim alıntıda da açıkca belirtmişler gerçekten yazık. para için yapmak unutulmanızı sağlar oysa ücretsiz şekilde devam etseydiniz belki kazancınız az olurdu ama unutulmazdınız. ( mobil oyun üstadı toprak koç gibi ) Discord ülkemizde yasaklanmasına rağmen oradan devam etmeniz siteye zarar veriyor ama farkında değilsiniz çünkü şuanda akan sıcak paraya bakıyorsunuz.

Eski kalitenize dönmek için geç değil. Halen kurtarabilirsiniz eski kalitenizi am bunun için parayı değil sitede ki aktifliği ve gereken özeni göstermeniz gerekir. çoğu oyun altında ki yorumlar da cevap alamamış oyuncular var ve bu konudan sadece ben rahatsız olmadığıma eminim.

Bunu okuyacak olan Oyun severler bana destek olun ve moderatörlerin bizleri ciddiye almasını sağlayın. Moderatörler ise sizden tek isteğimiz bizi ciddiye alıp gerekli yere bundan bahsetmeniz ve çözüm için bir adım atmanızdır.

Haydi arkadaşlar Hepinizi destek için bekliyorum.

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Yazdığın çoğu şeyin cevabını zaten tek mesaj olarak değil de ayrı ayrı yerlerde yazdım. Madem uzunca yazmışsın, ben de yazdıkların ile ilgili son kez cevap vereceğim. Herkesin bakış açısı farklı ve bu yüzden bu yazdıklarımı ister empati kurup okursun istersen kendi açından okursun. Bunun ne para ne de bu işi sevmek ile alakası var. Karşılığını almadığın hiç bir işi 7 yıl boyunca severek yapamazsın (en azından birçok işi). Burayı açarkenki yaşımız, kadrodaki insan sayısı, kadrodaki insanların arkadaşlıkları, ortamı vs. tamamen farklıydı. Şimdi herkesin kendi hayatı var ve başlarken kadroda olan hiç kimse şu an kadroda değil. Bunun olmasının nedeni kazanç olarak karşılığını alamamak ve kadrodaki insanların yetişkinlik hayatına geçerek sorumluluk sahibi olmasından kaynaklanıyor. Ki zaten açtığımız günden beri Being a dik gibi oyunlar haricinde karşılığı alınan bir içerik de olmadı. Başlarken severek yaptığımız doğrudur ama herkesin yaşı ilerledi ve artık herkes kendine hayat kurma ve bu hayatı devam ettirmek zorunda. Aralarında evlenenler oldu, işe başlayanlar oldu vs. vs. şu anda bambaşka bir kadro ile devam ediyoruz. Burada kazanılan paralar gülünç rakamlar, hiç bir zaman "para için yapıyo" gibi şeyleri kabul etmiyoruz :). Bir çok oyunu oynayabildiğin üyelik olan destekçi plus'un "aylığı" 3 dolar. Hiç bir şey yiyemiyorsun bile. Ama sorunların başladığı yer zaten bir yazılımcımızın sektörü bırakması ile başladı. Tüm teknik işleri en detayı ile bilen ve çözen oydu. Artık işlerinden dolayı yoğun ve zaman ayırmıyor. Şu an bunun yanı sıra sürekli kadrodaki insanlar değişiyor, sürekli her gelen kişiye yeniden yapması gerektiği şeyleri anlatıp yeniden işe alışma sürecini beklemek gerekiyor ve daha buna kalmadan kadrodan ayrılıyorlar. Yani olayın neresinden tutarsan tut, uğraştırıcı. Moderatörlerden bahsederken, sanırım alınan hatalardan dolayı kimsenin ilgilenmediğinden bahsediyorsun ama olay öyle değil, aynı hataların çözümünü 30-40 yere yazıyoruz. Ama her bir kişi gelip aynı hatayı yazdığında, her konunun altına bunları cevaplayamayız. Zaten bir kaç yere baksa ve hatta belki birkaç mesaj üstünü okusa, sorunun cevabını görebilecek. Yani kısacası, söylediğin şeylerin farkındayız zaten ama buna biraz zorunluyuz biraz da bizim isteğimiz bu yönde. Tekrar iyi bir çevirmen ve teknik kadrosu kurabilirsem, tekrardan hızımız artabilir ama şu anda bu tempoda gitmeye devam edecek. Düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler.

Son düzenleme:
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Ayrıca şunu belirteyim, yurtdışında da sektör olarak zaten düşüş bariz. Bunu Being a DIK'in çıkış sıklığından anlayabilirsin, hatta bir çok oyunun da öyle. Yeni sürümlerin çıkış hızları inanılmaz yavaşladı. Artık oyun yapımcıları bile render sayısını düşürüp, daha fazla text odaklı oyun yaparak oyunun süresini uzatmaya yöneldiler. Açıkca söylemek gerekirse, bunu yaptıkları için yazdıkları saçma sapan text'leri çevirirken de, çevirmenler tarafından sıkıcı karşılanıyor ve artık oyundaki satır sayıları çok fazla olmaya başladı. Bu da daha fazla yük demek. Ücretsiz olmasından bahsetmişsin ama şu anda zaten ücretsiz. Şu anda olan veya yeni gelecek hiç bir çevirmen bunu hiç bir şey karşılığında yapmaz, yani öyle bir şey mümkün değil. Ayrıca viplere özel çevirilerle uğraşıyorlar diye de bir şey yok, sadece oyun isteği yaparlarsa, onu çeviriyoruz ama yine de ona özel olmuyor Türkçe çevirisi. Betaya giriyor ve belli bir zaman sonra herkese açılıyor hepsi. Vip özel olan istisna oyunlar olmaya devam edecek.

Son düzenleme:
Üst Alt