kennyR
Moderatör
Hayır, dahil değil. İkinci sezonun sonu olan sekizinci bölümden sonrasını kapsıyor üçüncü sezon.şimdi sezon 3ü indirdigimde ana oyunda dahil mi daha önce oynamıstım ana oyunu sezon3 yeni gelmiş sanırım
Son Konular
Hayır, dahil değil. İkinci sezonun sonu olan sekizinci bölümden sonrasını kapsıyor üçüncü sezon.şimdi sezon 3ü indirdigimde ana oyunda dahil mi daha önce oynamıstım ana oyunu sezon3 yeni gelmiş sanırım
Mc nin masasının üstündeki siyah bulmaca küpü nasıl çözülüyor bilen var mı?
Hangi platformdan oynuyorsunuz oyunu? Windows ve Android arasında fark olduğu için platform da belirtebilirseniz yardımcı olalım.ben 2.sezonu tekrardan oynadım bitirdim save aldım fakat 3.sezonu indirip oynamak istedim ama kaydı bulamıyor nasıl yapabilirim
merhaba windows kullanıyorum save bi şekilde buldum hallettim de bazı bölümlerde ingilizce mesajlar fln birde 9.bölümde bi yerde bi hata verdi yoksay deyip geçtim galiba türkçe karakterden dolayıHangi platformdan oynuyorsunuz oyunu? Windows ve Android arasında fark olduğu için platform da belirtebilirseniz yardımcı olalım.
Oyunu tamamen Türkçeye çevirdik ancak bazı üyelerimizin oynayışı sırasında oyun çeviriyi görmeyip mesajları vs. İngilizce olarak gösterebiliyor, buna da yapacak çok bir şey yok maalesef.merhaba windows kullanıyorum save bi şekilde buldum hallettim de bazı bölümlerde ingilizce mesajlar fln birde 9.bölümde bi yerde bi hata verdi yoksay deyip geçtim galiba türkçe karakterden dolayı
Eğer hile için soruyorsan, oyunun içerisinde, sağ alt köşede hile menüsü mevcut.OYUN İÇİNDE KONSOL AÇABİLİYOR MUYUZ ?
Konunun ilk sayfasında, üçüncü sezon indirme bağlantılarının altında 'Kayıt dosyaları için okuyunuz' yazılı bir bölüm var, oradan detaylıca okuyabilirsin.Selam.kayıt dosyalarını endirdim 3 sezonu oynamak için ne yapmalıyım?