Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
S

steelman075

Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
Odadaki paneli düzelt görevi nasıl yapılıyor ? sahte kimliğin yanında beyaz bir tablo var sağ ve sol okları var hangisine tıklarsam tıklıyim hep beyaz olarak kalıyor, onun haricinde tv nin olduğu odada tv düzelttikden sonra hiç bir şeye tıklanmıyor, nasıl geçeceğim fikri olan ?

S

steelman075

Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
Odadaki paneli düzelt görevi nasıl yapılıyor ? sahte kimliğin yanında beyaz bir tablo var sağ ve sol okları var hangisine tıklarsam tıklıyim hep beyaz olarak kalıyor, onun haricinde tv nin olduğu odada tv düzelttikden sonra hiç bir şeye tıklanmıyor, nasıl geçeceğim fikri olan ?
bu görev buglu bugu çözdüm, burada takılanlar için çözüm oyunu geri almak, tv ve panel sahnede yan yana duruyor ilk önce panele tıklamanız lazım, eğer tv tıklarsanız panel otomatik olarak tv ile birlikte duvara asılıyor, ve görev yapılmış gözüküyor ama task'da kalıyor. Çözüm ilk önce paneli asmak.

-'StroK!#

-'StroK!#

Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Bu akşam gelicek dendi bakalım bekliyoruz

V

Viger45

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Beyler ödeme bildirimini nasıl yapçam bilgi verin acil

DozgerMirza

DozgerMirza

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
0₺
Hocam hileli versiyonu varmı

-'StroK!#

-'StroK!#

Symphony of the Serpent Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
düşük boyutlu bugünde gelmedi yarını bekliycez artık :(

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
7. Bölümü bitirdim spoiler vermeden açıklayacağım. Bu kadar emeğin bir desteği olsun diye betayı aldım. Gerçekten hakediyorlar desteği. Bölüm 4-5 saat sürdü. Bölüm genel olarak güzeldi 6. Bölümden çok daha iyidi bence. Özellikle sonda verilen mesajı beğendim. Jill aşığı biri olarak bu bölümde yer verilmesini beğendim. Hikaye olarak pek birşey olmadı gibi ama 8. bölüme zemin hazırlanmiş. Kısaca güzel bölümdü 👍

Grad221

Grad221

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
bu saate kadar çıkacak diye bekledim hala çıkmadı en azından dün çıkacak demeseydiniz beklentiye girmezdim.

Hero

Hero

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bu görev buglu bugu çözdüm, burada takılanlar için çözüm oyunu geri almak, tv ve panel sahnede yan yana duruyor ilk önce panele tıklamanız lazım, eğer tv tıklarsanız panel otomatik olarak tv ile birlikte duvara asılıyor, ve görev yapılmış gözüküyor ama task'da kalıyor. Çözüm ilk önce paneli asmak.
hay eline sağlık ya odada tıklanmadık yer bırakmadım :ROFLMAO:

FiltreKahpe

FiltreKahpe

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Bana kalırsa hikaye de hiçbir ilerleme olmadı, kızlar ile aynı seks sahneleri vs. Jill ve Bella da çok az hatta yok denebilecek kadar bir ilerleme söz konusu. Kısacası satın almak oyunun bu güncellemesine göre değmez ama çeviren ve diğer emek veren arkadaşlar için alınır, bende bu yüzden aldım zaten.

Üst Alt