CumaLee
Moderatör

Yapımcı genelde güncellemeleri ortalama 5 ayda yapıyor ama net bir tarih yok.Devamı tahmini ne zamn gelir?
Çok merak ediyorum.
Son Konular
Yapımcı genelde güncellemeleri ortalama 5 ayda yapıyor ama net bir tarih yok.Devamı tahmini ne zamn gelir?
Çok merak ediyorum.
13 Kasım'da olması lazım.En son ne zaman güncellendi?
OYUN HATA VERİYOR NEDENİ NEDİR? GRİ EKRAN GELİYOR VE YAZILAR
ekran görüntüsü almak için oyunu açtım dünden beri gelen hata gelmedi ve şuan oyun açıldı enteresan birşey birdaha olursa atarım teşekkürlerAldığınız hatayı söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz mümkünse ekran görüntüsü atınız.
Rica ederim.ekran görüntüsü almak için oyunu açtım dünden beri gelen hata gelmedi ve şuan oyun açıldı enteresan birşey birdaha olursa atarım teşekkürler
Sadece görüntü kalitesi bir tık düşük. Başka fark yok.Düşük boyutlusu nasıl oluyor bütün sezonlar var mı
Yapımcı yeni bölümün %30 - 50'sinin tamamlandığını söyledi. Net bir tarih yok.Oyunun yeni sezonu ne zmn gelir acaba admin bilgi verebilirmisiniz
Telefondan bakabileceğiniz ödüller açılıyor. Hileden direkt olarak hepsini açabilirsiniz.telefonun şifresi ne ve girince ne oluyor ?
bulursalar benim de haberim olsun diye yazıyorumama hikaye istiyorsan yine aynı yapımcının Acting Lessons 'u denemelisin
![]()
Maalesef öyle bir şey yapma imkanımız yok.Sadece türkçe yamayı atabilir misiniz? internet hızım yavaş direk türkçe yamayı game klasörünü atıcağım.
tamam teşşekkür ederimMaalesef öyle bir şey yapma imkanımız yok.