Being a ΔΙΚ - 12. Bölüm - Gelişmeler - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Being a ΔΙΚ - 12. Bölüm - Gelişmeler

UntiredFocker

UntiredFocker

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
u001q0mwr35f1.jpeg

21 Kasım 2025 tarihli yapımcı Dr PinkCake'in yaptığı Bilgilendirme:

"Tüm hafta boyunca sanat üzerinde çalıştım. 29 animasyon dosyasına bölünmüş 92 saniyelik bir ara sahne animasyonu pozlandırarak başladım. Bu, animasyon kuyruğuna güzel bir ivme kazandırdı ve statik render'lar ve daha fazla animasyon pozlandırarak sanat üzerinde çalışmaya devam ettim.

Hem normal sahneler hem de büyük serbest dolaşım etkinliği sahneleri üzerinde çalışıyorum. Serbest dolaşımda gezinmek için kullanılan bazı ortam render'ları hazırladım ve bu ortamları da kodladım.

Önümüzdeki haftalarda serbest dolaşım etkinliğindeki sahneler üzerinde çalışacağım. Bunlardan, yalnızca kısmen yazılmış veya hiç yazılmamış sahneler de dahil olmak üzere, oluşturulması gereken 81 sahnem kaldı - çoğunluğu yazılı. Geçen hafta da belirttiğim gibi, serbest dolaşım etkinliği için statik render sayısının yaklaşık 2900 olacağını tahmin ettim. Ayrıca, serbest dolaşım etkinliği kapsamındaki tüm müstehcen sahneler için animasyon pozlandırmam gerekiyor. Bu ilerleme hakkında sizi haftalık olarak bilgilendireceğim.

Serbest dolaşım etkinliğinin dışında oluşturulacak sahneler var, ancak bu bölümü şimdi tamamlamak bölümün genel gelişimi için büyük bir adım olacak. Görsel açıdan, serbest dolaşım etkinliğinin %10-15'ini tamamladım.

281 statik render ve 43 animasyon, render kuyruğunda.

Yakında sizin için yeni bir önizleme hazırlayacağım.
"

Dr PinkCake

92 saniyelik ara sahne sizce ne olabilir?

Üst Alt