Silence
Moderatör

Hey Millet! Üzgünüm ama bu sefer pek haber yok. Her zamanki gibi bir güncelleme üzerinde çalışıyorum, yeni sahneler yaratıyorum, görseller oluşturuyorum ve diyaloglar yazıyorum. Jane ile olan etkinliği neredeyse bitirdim ve şimdi Selina etkinliğine başlıyordum. Şu anda ~ 740 renderım var, ancak tamamlanan güncellemede çok daha fazlası olacak.
Ayrıca bu sefer sizi normalden biraz daha uzun süre bekletmekten hoşlanmadığımı da söylemek istedim, ama doğru şekilde yapacak çok işim var. İnanın bana, finaline bu kadar yaklaştığında işleri alt üst etmek istemiyorum. Her neyse, 0.80'i Aralık ayında yayınlamayı planlıyorum ve gerçekten sabrınızın karşılığını alacağını umuyorum.
Desteğiniz için teşekkürler ve iyi bir hafta geçirin!
Ayrıca bu sefer sizi normalden biraz daha uzun süre bekletmekten hoşlanmadığımı da söylemek istedim, ama doğru şekilde yapacak çok işim var. İnanın bana, finaline bu kadar yaklaştığında işleri alt üst etmek istemiyorum. Her neyse, 0.80'i Aralık ayında yayınlamayı planlıyorum ve gerçekten sabrınızın karşılığını alacağını umuyorum.
Desteğiniz için teşekkürler ve iyi bir hafta geçirin!
MrJet