Bağlantı hatası sorunu - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Bağlantı hatası sorunu

L

Leon0017

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar merhaba son 2 gün gündür bu bağlantı hatasını yaşıyorun vpn filanda denedim bi türlü olmuyor, lütfen yardım edin

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250807_113655_milkytouch_adultoyunceviri_com_MainActivity.jpg
    Screenshot_20250807_113655_milkytouch_adultoyunceviri_com_MainActivity.jpg
    878.9 KB · Görüntüleme: 4
L

Leon0017

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hatda şöylede söyliyim oyunu silip yeniden yükledim hatda yeni hesab bile açıp denedim yine olmadı ve internetimdede hiç bir sorun yok

A

Agustos

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben de aynı sorunu yaşıyorum senin gibi sildim yükledim VPN denedim birkaç hala olmuyor hesap değiştirdin bir türlü giremedim

Üst Alt