Babysitter Türkçe Yapay Zeka - Final - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Türkçe Yapay Zeka Babysitter Türkçe Yapay Zeka - Final

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
adultoyunceviri3471959-min _1_.png

GENEL BAKIŞ

Kariyeri beklendiği kadar başarılı olmayan serbest programcı rolünde oynamaya başlıyorsunuz. Şu anda umutsuzca bir süredir üzerinde çalıştığınız "özel yazılım" satın alacak müşteri arıyor ve eğer bulursanız bu sizi zengin yapacak. Bu sırada gelen bir telefon ile komşunuzun kızıyla üniversiteye gidip gitmeyeceğini tartışıyorsunuz. Bunun sonucunda komşunuzun kızı sizin ile kalmak zorundadır. Ve şu anda bağımsız olmak için üniversiteye gitmek yerine bir iş arıyor...
Paylaşılan Tarih: 21.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Final
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.15 GB
Oyun Boyutu APK: 592 MB

Oyun Konuları
3DCG, Corruption, Teen, Anal, Feet, Voyeurism, Sleep, Group Sex, Lesbian, Milf, NTR, BlowJob, Vaginal, Spanking

Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Babysitter oyununu çalıştırın.

İNDİR

WINDOWS
CLOUD - ANONFILES

ANDROID
CLOUD

GÖRSELLER

adultoyunceviri24470_yb9zfqv6IplTMCcHxZi0jIi2TsNYiO_HNTkZ3YIhSxUS5YlRYk7N3EC8-osM60W8.jpg adultoyunceviri24471_Uac8xyk.jpg adultoyunceviri24472_iksxRpB.jpg adultoyunceviri24473_hwYM9OD.jpg adultoyunceviri24474_wM81fwl.jpg

kralboo

kralboo

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
giriş bilgilerim sürekli yanlış diyor

F

Faraklit

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Öncelikle merhabalar ben yeni gibiim bu sitede ve size bir sorum olucak yapay zeka yazıyo bazı oynuların yanında o ne demek oluyor aynı bu oyunda da yazdığı gibi

BoaHancock

BoaHancock

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Öncelikle merhabalar ben yeni gibiim bu sitede ve size bir sorum olucak yapay zeka yazıyo bazı oynuların yanında o ne demek oluyor aynı bu oyunda da yazdığı gibi
Bazı çeviriler insanlar tarafından yapılmıyor google çeviri çevirisi gibi oluyor mantıksız cümleler içeriyor buna yapay zeka çevirisi deniyor.

Felax8

Felax8

İlkbahar Etkinliği Katılımcısı
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Yetkili arkadaşlar bi önceki hesabıma giriş yapamıyorum bu şuan açtığım ikinci hesabım aynı zaman daha önceden indirmiş olduğum oyunlarıma bile ne eski hesabımdan ne de şuan yeni açtığım hesap giriş yapamıyorum acil bu sorunuma çözüm olunması gerek teşekürler!

XRP

XRP

𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Kredi
0$
Yetkili arkadaşlar bi önceki hesabıma giriş yapamıyorum bu şuan açtığım ikinci hesabım aynı zaman daha önceden indirmiş olduğum oyunlarıma bile ne eski hesabımdan ne de şuan yeni açtığım hesap giriş yapamıyorum acil bu sorunuma çözüm olunması gerek teşekürler!

Oyunları tekrar sitemizden indirmeniz gerekli teşekkürler

Felax8

Felax8

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
XRP

XRP

𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Kredi
0$
peki onu anladım neden önce ki hesabıma giriş yapamıyorum bunun da sebebini söyleyebilir misiniz

Sitede degişiklik söz konusu o yüzden eski olan herşey geçersiz ve aklınıza takılan her hangi bir şey olursa discord sunucumuza davetlisiniz

Link imzamda :)

Felax8

Felax8

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Sitede degişiklik söz konusu o yüzden eski olan herşey geçersiz ve aklınıza takılan her hangi bir şey olursa discord sunucumuza davetlisiniz

Link imzamda :)
Anladım teşekkürler yardım için

T

Tunahan.31

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ağa başka site aratıyoz bu site çıkıyor bize farketmez bu da iyi de ne oldu yani

SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$
Güzel bir oyun daha, Evimize misafir gelen veya misafir olduğumuz bir ev hikayesini her zaman sevmişimdir. Oyunu mutlu son ile bitirmiş bulunmaktayım. Seçimlerimiz ile oyunun yönü baya değişebiliyor.Umarım daha fazla ev hikayesi görebilirim.Çevirmenleri tebrik ediyorum.(y)

C

crix

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Onedrive "üzgünüz bir sorun oluştu."diyor.Cloud iste indirmiyor yardımcı olur musunuz?(Android)

T

TBM

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu yapay zekayla turkcelestirilmis oyunlar ilerki zamanlarda turkce olarak sunulacakmi cunku yani her okudugum cumleyi ilk okuyup sonra turkceye ben ceviriyorum bulmaca gibi biraz fazla zorluyor ama yinede ellerinize saglik emeginizr lafim yok yanlis anlasilmasin

Üst Alt